Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Οι προτάσεις της Μάρθας Ζώρζου για ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο

Οι προτάσεις μου για μια ομορφότερη, πιο σύγχρονη πόλη ακουμπούν σε ζητήματα αστυνόμευσης, πάρκινγκ, αντιμετώπιση των αδέσποτων, των ΑμεΑ και της εύρυθμης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Αναλυτικά:

Επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας διότι πραγματικά οι ανάγκες της εποχής μας οδηγούν στην αναγκαιότητα να διαχωριστούν οι αρμοδιότητες της από την Ελληνική αστυνομία. Ο ρόλος και η χρησιμότητα της πρώτης είναι τεράστιος.

Νόμιμο και σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων που θα τηρεί όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις όπως καθημερινή παρουσία προσωπικού και κτηνιάτρων με λειτουργία μικρής δημοτικής κλινικής ή συνεργασίας με τους κτηνιάτρους του δήμου για ιατρική φροντίδα και στειρώσεων των αδέσποτων.

Δημιουργία κατάλληλων πεζοδρομίων για όλους τους δημότες-κατοίκους-επισκέπτες με ράμπες για παιδικά καρότσια αλλά και για πολίτες ΑμεΑ. Οι ράμπες καλό θα ήταν να είναι με αισθητήρες αν κάποιος παρκάρει παράνομα να ειδοποιείται η δημοτική αστυνομία.

Ελεγχόμενη στάθμευση με πληρωμή για τους μη δημότες-κατοίκους. Δωρεάν πάρκινγκ για τους κατοίκους-δημότες των συγκεκριμένων οδών.

Σύσταση διεύθυνσης εσωτερικού ελέγχου που θα έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, δραστηριότητες, επιτροπές κλπ για να διασφαλιστεί η σωστή και εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

keyboard_arrow_up