Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Ο Ανδρέας Δούμας και οι συνεργάτες του συνομίλησαν με τον κόσμο και δέχθηκαν τις ευχές του για καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στην περιοχή της Παναγίτσας την Πέμπτη 11.4 η Παράταξη "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο"
  • 11 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Εντυποδιανομή στην περιοχή της Παναγίτσας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 11.4 ο Ανδρέας Δήμας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του, Μαρία Αργυροπούλου, Στέλλα Καραχάλιου, Νικολέτα Μπίτσικα, Κυπριανός Γρηγορίου, Νίκος Μιχαλόπουλος.

 Ο Ανδρέας Δούμας, 35 χρόνια στα κοινά της πόλης και με πάνω από 12.000 ώρες «πτήσης» στην τοπική αυτοδιοίκηση, προσδίδει μεγάλη αξία στην τελευταία αφού πιστεύει πως η μάχη για την καθημερινότητα πρέπει για τους "κλειδοκράτορες" κάθε δήμου να είναι άμεση προτεραιότητα.

Περαστικοί, φίλοι, γνωστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της Παράταξης για την καθαριότητα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την προστασία του περιβάλλοντος, το παραλιακό μέτωπο, τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές, τις υπηρεσίες προς τους δημότες, καθοριστικά ζητήματα , δηλαδή, ώστε το Φάληρο να καταστεί μια ακόμα περισσότερο ανθρώπινη πόλη.