Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανδρέας Δούμας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο για τα ζητήματα που τον προβληματίζουν στην καθημερινότητά του.

Η Παράταξη συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες στον εμπορικό δρόμο της Αγίου Αλεξάνδρου
  • 10 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
  • Αγίου Αλεξάνδρου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο Ανδρέας Δούμας κι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης «Ολοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο» περιόδευσαν την Τρίτη 2 Απριλίου στον εμπορικό δρόμο της Αγίου Αλεξάνδρου.

Δόθηκε η ευκαιρία στον διεκδικητή της δημαρχίας και τους στενούς του συνεργάτες να  μιλήσουν με τους επαγγελματίες και τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο Ανδρέας Δούμας, 35 χρόνια στα κοινά της πόλης και με πάνω από 12.000 ώρες «πτήσης» στην τοπική αυτοδιοίκηση, προσδίδει μεγάλη αξία στην τελευταία αφού πιστεύει πως η μάχη για την καθημερινότητα πρέπει για τους κλειδοκράτορες κάθε δήμου να είναι άμεση προτεραιότητα.

Περαστικοί, φίλοι, γνωστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της Παράταξης για την καθαριότητα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την προστασία του περιβάλλοντος, τον ακτιβισμό, το παραλιακό μέτωπο, τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές, τις υπηρεσίες προς τους δημότες, καθοριστικά ζητήματα , δηλαδή, ώστε το Φάληρο να καταστεί μια ακόμα περισσότερο ανθρώπινη πόλη.