Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Η Παράταξη Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" έδειξε την ευαισθησία της προσφέροντας μια μικρή βοήθεια στα κορίτσια που φιλοξενεί το Ιδρυμα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών.

Αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα κορίτσια της Στέγης Θηλέων "Αγιος Αλέξανδρος" από την Παράταξη.
  • 01 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Με πρωτοβουλία του Ανδρέα Δούμα και των συνεργατών του στην Παράταξη «Ολοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», αγοράστηκαν σήμερα Δευτέρα 1.4.2019 είδη πρώτης ανάγκης για τα κορίτσια που στεγάζονται στη Στέγη Θηλέων «Αγιος Αλεξανδρος» της πόλης.

Τον διεκδικητή της δημαρχίας του Παλαιού Φαλήρου συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, Μαρία Αργυροπούλου, Μαρία Ψωμιάδου, Πόπη Μεταξά, Νάνσυ Ασημάκη, σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση.

Σήμερα στη Στέγη (της οποίας ο ρόλος είναι η φιλοξενία, προστασία, διαπαιδαγώγηση, κοινωνική αποκατάσταση κοριτσιών κακοποιημένων, παραμελημένων, προερχόμενων από οικογένειες με διάφορα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα) φιλοξενούνται 14 κοπέλες  διάφορων ηλικιών .

Η Παράταξη πρόσφερε το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια της αξιοπρεπούς επανένταξης τους στην κοινωνία εξαιτίας της ασφάλειας που νιώθουν αλλά και της στοργής/φροντίδας που λαμβάνουν.