Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Ο Ανδρέας Δούμας θα συναντηθεί με συνεργάτες και στελέχη της Παράταξής του ώστε να θέσουν επι τάπητος τα σχέδιά τους που αποσκοπούν στην ανάληψη των τυχών του Παλαιού Φαλήρου.

Συνάντηση στελεχών της Παράταξης "Ολοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο" στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΦΛΟΙΣΒΟΣ".
  • 30 Μαρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ανδρέας Δούμας ενόψει της τελικής ευθείας των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου του 2019 συναντήθηκε με συνεργάτες και στελέχη της Παράταξης «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο» ώστε να αναλύσουν τα πλάνα και τα σχέδιά τους.

Ο επικεφαλής της Παράταξης ανέλυσε τις πτυχές του προγράμματος της Παράταξης που περιλαμβάνει ενότητες αναφορικά με:  

-Βελτίωση συνθηκών διαβίωσης της πόλης

-Καθαριότητα

-Κοινωνική πολιτική

-Υγεία

-Αθλητισμό

-Ψηφιακή εποχή και καινοτομία.

Κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι ότι πρέπει να ομογενοποιηθούν (όσο είναι δυνατόν) οι τέσσερις περιοχές της πόλης (Κέντρο, Παναγίτσα, Αμφιθέα, Αγία Βαρβάρα-Κοψαχείλα), κοινωνίες που αν και ανήκουν στον ίδιο Δήμο εντούτους παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους με μεγάλη απόκκλιση στην καθημερινότητα, την οικονομική ισχύ των πολιτών.

"Οι τέσσερις διαφορετικοί κόσμοι του Παλαιού Φαλήρου επιβάλλεται να ενοποιηθούν σε ένα ομοιόμορφο περιβάλλον", υπογράμμισε ο Ανδρέας Δούμας που έδωσε ραντεβού στους δρόμους, τις πλατείες, τα στέκια του Δήμου μιας και μπήκαμε στην τελική ευθεία προ της κάλπης.