Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
Αποστολή Email
contacts-emails
(προαιρετικό)

ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ

Το σχέδιό μας για την ενοποίηση του Παλαιού Φαλήρου

Η Παράταξή μας, σας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με 16 μεγάλες παρεμβάσεις, σε 16 αντίστοιχες περιοχές της Πόλης, που θα ενοποιήσει το Παλαιό Φάληρο, ένα σχέδιο ισότιμης ανάπτυξης του Κεντρικού Φαλήρου και της Παραλίας, της Παναγίτσας, της Αμφιθέας και της Αγίας Βαρβάρας - Κοψαχείλα...

 • Επιλέξτε περιοχή
 • Βλέπετε μεγενθυμένο το χάρτη του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή που επιλέξατε
  • Video
ΔΑΚ & ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΘΕΑΤΡΟ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΠΑΤΗΣ - ΕΔΕΜ
ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ
ΜΑΡΙΝΑ - ΜΑΡΙΝΕΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΡΕΜΑ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ
ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ
Λ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ - ΑΜΦΙΘΕΑ
ΟΔΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

ΔΑΚ & ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Κέντρο Σύγχρονου

Πολιτισμού, στον

πιο αθλητικό

Δήμο της Ελλάδας...

 

Θα διεκδικήσουμε με αξιόπιστη μελέτη-πρόταση, την ανάληψη διαχείρισης και χρήσης του Σταδίου από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου έναντι ετήσιου ενοικίου, με στόχο να καταστεί το Ταε Κβο Ντο, Κέντρο του Ετήσιου Πολιτιστικού και Αθλητικού Φεστιβάλ της Πόλης, με ταυτόχρονη οριοθέτηση εκ νέου της λειτουργίας του ΔΑΚ.

Στο "Ταε κβο ντο" θα στεγαστούν οι οργανωτικοί νευρώνες του, το "Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου " και ο "Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης", και θα εγκατασταθούν μόνιμες πολιτιστικές δομές, όπως: 

 • Δημοτική θεατρική σκηνή & Θεατρικό Εργαστήρι,   που θα

  λειτουργεί για όλες τις ηλικίες. Θα διδάσκονται την τέχνη του

  θεάτρου από επαγγελματίες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ιστορικούς

  τέχνης, δασκάλους ορθοφωνίας.

 • Εκθεσιακός χώρος Τεχνών
 • Δημοτική Σχολή Χορού για όλα τα είδη ελληνικής (μοντέρνας, λαϊκής, παραδοσιακής) και ξένης μουσικής
 • Τμήμα για Πολιτιστικά πολυμέσα
 • Τμήματα   Γραφής πεζού και έμμετρου λόγου και Στιχουργικής   
 • Στέγαση υπηρεσίας συντονισμού των πολιτιστικών συλλόγων  κλπ.

Στην αθλητική του χρήση, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και την αγορά - εγκατάσταση κατάλληλου εξοπλισμού, σε αρκετές αίθουσες του "Ταε Κβο Ντο" θα αναπτυχθεί μαζικός λαϊκός αθλητισμός για αθλήματα όπως Σκοποβολή, Ελληνορωμαική, Πυγμαχία, Ξιφασκία, Άρση βαρών, πολεμικές τέχνες

Όσον αφορά το ΔΑΚ, προτείνουμε την αποσυμφόρηση του από τα τμήματα ποδοσφαίρου, μεταφορά όλων των αγωνιστικών ομάδων ποδοσφαίρου για προπόνηση και αγώνες στον "Αγγελόπουλο" και μεταφορά των ακαδημιών στο "Ταε Κβο Ντο", στον περιβάλλοντα χώρο του οποίου θα δημιουργηθεί γήπεδο 7*7

Στο ΔΑΚ επίσης, θα εκσυγχρονιστούν οι υποδομές, ώστε να βελτιστοποιηθούν οι δραστηριότητες για τα αθλήματα του στίβου, που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της "Μαθητικής Ολυμπιάδας". Επίσης θα δημιουργηθεί υποδομή για την ανάπτυξη της τοξοβολίας.

Τέλος απαιτείται στενή παρακολούθηση της εξαγγελίας μεγέθυνσης της υπάρχουσας πισίνας από 33μ στα 50μ και βελτιωτικές προτάσεις για τον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου.

Η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση σε Τροκαντερό & ΔΑΚ αποτελεί προϋπόθεση της περαιτέρω ανάπτυξης της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Με συγκεκριμένη σχεδίαση και μπλοκάρισμα μηχανοκίνητων οχημάτων η περιοχή μπορεί να λειτουργεί ως Πράσινη Πύλη Εισόδου της Πόλης.