Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόγραμμα
Read

Ο Ανδρέας Δούμας αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα στον Δήμο που καλείται να προχωρήσει δίχως έριδες στην μετά-Χατζηδάκη εποχή του...

Ο Ανδρέας Δούμας διεκδικεί τη δημαρχία του Παλαιού Φαλήρου
  • 11 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Πρόγραμμα
  • Παράταξη
  • Ανδρέας Δούμας
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O Ανδρέας Δούμας, ένας άνθρωπος γέννημα-θρέμμα του Παλαιού Φαλήρου θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές ως επικεφαλής της Παράταξης «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο».

Με 35 χρόνια υπηρεσίας στον Δήμο και χιλιάδες ημέρες εμπειρίας στα κοινά, αποτελεί την μέγιστη εγγύηση για την δύσκολη επόμενη μέρα στην πόλη μας, όπου η ΕΝΟΤΗΤΑ θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην περαιτέρω πορεία του Δήμου.

Πρώτος γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου το 1976 όταν από δική του πρωτοβουλία ιδρύθηκε η «γαλάζια» νεολαία, με εκπαιδευτικές σπουδές επιπέδου ″MASTER″ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου ″INDIANAPOLIS″ διετέλεσε αργότερα στέλεχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και αποχώρησε το 2005, μετά από εθελούσια έξοδο.

Συγκεντρώνει πλούσια συνδικαλιστική (μέλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Ο.Τ.Ο.Ε.) και του Εργατικού Κέντρου Αθηνών) και κοινωνική δράση (εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004,  εθελοντής αιμοδότης από το 1987, από το 2009 είναι υπεύθυνος του Δημοτικού Κοιμητηρίου και του Γραφείου Εγκτ/νων Οχημάτων) ο Ανδρέας Δούμας είνα άνθρωπος που εγγυάται την ενότητα μετά την.

Με «γεμάτη» αυτοδιοικητική εμπειρία, ο Ανδρέας Δούμας είναι άνθρωπος της δράσης, ταγμένος όλα τα χρόνια της ζωής του στην καλυτέρευση της ζωής στην αγαπημένη του πόλη. Το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει προκειμένου να ηγηθεί του Δήμου.