Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η Νάνσυ Ασημάκη αποσαφήνισε τους λόγους που την οδήγησαν στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, φανερώνοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες που την χαρακτηρίζουν...

"Μαζί με τον Ανδρέα Δούμα για να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές δομές της πόλης μας"
  • 23 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Νάνσυ Ασημάκη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νάνσυ Ασημάκη, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον εκατοντάδων πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μαζί με τον Ανδρέα Δούμα για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές δομές της πόλης μας έτσι ώστε όλοι μας να έχουμε ίσες ευκαιρίες και άμεση πρόσβαση παντού».

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα το 1971 στην Αθήνα με καταγωγή από Μεσσηνία. Σπούδασα Ψυχολογία στο Λονδίνο κα κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στη Συμβουλευτική και Δικαστική Ψυχολογία. Έχω έπισης ένα δίπλωμα στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είμαι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών κι αυτή την περίοδο, παρακολουθώ ένα σεμινάριο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα 'Ψυχικές Διαταραχές στην Εφήβεία'. Είμαι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Μ. Βρετανίας και του Συλλόγου Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου Πανεπιστημίου.

Στο Λονδίνο έζησα δεκατρία χρόνια, όπου δούλεψα σε διάφορες δομές της ψυχικής υγείας, όπου και διετέλεσα διευθύντρια. Στην Αθήνα δίδαξα σε ιδιτικά κέντρα ανώτερης εκπαίδευσης και εργάσθηκα σε κέντρα συμβουλευτικής. Από το 2014 διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στο Π. Φάληρο. Είμαι ιδρυτικό μέλος του σωματείου ο 'Ο Φάληρος' και μέλος των συλλόγων 'Αθηνά', 'ΠΑΙ.Δ.Υ.', 'Οι Φίλοι του ΔρομοκαΪτειου Θεραπευτηρίου'. Από το 2010 προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη Στέγη Θηλέων ''Αγιος Αλέξανδρος' εθελοντικά.

Ευαισθητοποιημένη με τα θέματα που αφόρουν τον τόπο μας, με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθήνης συμμετέχω στον συνδιασμό του Ανδρέα Δούμα για να συμβάλλω σε μια συντονισμένη δράση, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συνεργαστούμε για το Π.Φάληρο που μας αξίζει και αγαπάμε.