Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο Γιώργος Δικαίος ξεκαθάρισε πως η θέλησή του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο τον έσπρωξε να αποδεχθεί την πρόταση του Ανδρέα Δούμα και να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του...

"Η συμμετοχή μου έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών με τιμιότητα, αξιοπρέπεια"
  • 23 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Γιώργος Δικαίος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Γιώργος Δικαίος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον εκατοντάδων πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: "Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Η συμμετοχή μου στην Παράταξη "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο, με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Δούμα, ξεπερνά προσωπικές φιλοδοξίες κι έχει ως σκοπό μόνο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών με τιμιότητα και αξιοπρέπεια".

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Π. Φάληρο, γιος του πολ. μηχ/κού Κων/νου Δικαίου , ανιψιός του οδοντίατρου Δικαίου Δημήτριου με καταγωγή από Ίμβρο και Κων/πολη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Δομικών έργων του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά και την τελευταία δεκαετία έχω αναλάβει τη γενική διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης George Dikaios Constructions , εργοληπτικής εταιρείας με 40 ετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών , τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα.(ενδεικτικά έργα : επισκευή δημαρχείου Βούλας , δομικές εργασίες συντήρησης σχολείων δήμου Βάρης -- Βούλας – Βουλιαγμένης , ανεγέρσεις οικοδομών, κατασκευή ελικοδρομίου στη νήσο Αίγινα).

Χόμπι μου ο αθλητισμός, ιδιαίτερα το μπάσκετ (υπήρξα ενεργό μέλος του Α.Ο.Π.Φ. 10 έτη), ενώ αποτελώ ενεργό μέλος σε εθελοντικές πρωτοβουλίες (προσφορά φαγητού σε αστέγους του Π. Φαλήρου, κλπ).