Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Έχοντας την τιμή να συμμετάσχω στην παράταξη του Ανδρέα Δούμα που κι αυτός έχει μία αξιοθαύμαστη μακροχρόνια πορεία στον Δήμο, μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του για ένα Π. Φάληρο που όλοι θα μπορούμε να χαιρόμαστε".

"Θέλω να "χτίσω" στην παράδοση προσφοράς που έχει στην πόλη το όνομα Κασιδόκωστας"
  • 23 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Αρης Κασιδόκωστας
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Άρης Κασιδόκωστας, γράφει για την χρόνια προσφορά στα κοινά που έχει η οικογένειά του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και την έντονη δίψα του να συνεχίσει αυτή την παράδοση. Διαβάστε το κείμενό του:

Έχοντας μεγαλώσει  στο Π.Φάληρο από μικρό παιδί έχω αποκτήσει έναν σεβασμό και αγάπη για τον τόπο αυτό. Το όνομα Κασιδόκωστας έχει παράδοση κοινωνικής/ δημοτικής προσφοράς, και θα ήθελα κι εγώ τώρα να συνεχίσω και να χτίσω πάνω από αυτήν την παράδοση προσφοράς.

Έχοντας την τιμή να συμμετάσχω στην παράταξη του Ανδρέα Δούμα που κι αυτός έχει μία αξιοθαύμαστη μακροχρόνια πορεία στον Δήμο, μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ  μαζί του για ένα Π. Φάληρο που όλοι θα μπορούμε να χαιρόμαστε. Πιστεύω πως τώρα είναι η πιό κατάλληλη ώρα να συνεισφέρω κι εγώ διότι θέλω να δώσω το καλό παράδειγμα και στον γιό μου που με την ευλογία του Θεού γεννήθηκε το 2018.

Προσφορά

Πιστεύω πως η προσφορά μου θα είναι ουσιαστική και θα μπορέσει να βοηθήσει το Π. Φάληρο στο να γίνει ένας δήμος που θα είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτό τον όμορφο και ξεχωριστό τόπο . Ο Ανδρεάς Δούμας είναι ένας άνθρωπος που θα προσφέρει και θα αγωνιστεί για το κάλο του δήμου και με την δικιά σας βοήθεια θα μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα Π. Φάληρο υπολογίσιμο μέσα στην Ευρώπη του 2019.

 Έχοντας ζήσει και εργαστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Τορόντο του Καναδά που θεωρείται μία από της ποιό όμορφες και πρωτοπόρες πόλεις του κόσμου θα ήθελα να φέρω αυτό το σκεπτικό στο να προσφέρω κι εγώ στο Π. Φάληρο που έχω το πατρικό μου σπιτί εδώ και 40 χρόνια.

Υποδομές

Εάν και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα διανυεί μία πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική φάση στην ιστορία της πιστεύω πώς ενωμένοι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες  συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας με καλύτερες υποδομές και προδιαγραφές για τους πολίτες της  και για τα παιδιά μας.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree και το Πανεπιστήμιο York του Καναδά, συμπεριλήφθηκα  στη λίστα διακριθέντων φοιτητών για τους εξαιρετικούς βαθμούς μου κ έχω πλήρη κατανόηση και την ικανότητα ανάπτυξης πλήρους δεξιοτεχνίας στα διάφορα προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούνται σε κάθε τμήμα.

Δεξιότητες

Μαζί με το εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο στα Οικονομικά(Honours B.A.),τη Χρηματοοικονομική, Διεθνές σχέσεις και  την Πολιτική Επιστήμη (Honours B.A.) είχα την δυνατότητα να αποκτήσω ορισμένες  δεξιότητες από τα εργασιακά περιβάλλοντα στα οποία είχα την τύχη να συμμετάσχω. Οι δεξιότητες αυτές που ενστάλαξαν σε μένα ενισχύθηκαν από δύο πολύ διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα, το Τορόντο του Καναδά και την Αθήνα.

Οι πρόσφατες εργασιακές θέσεις συμπεριλαμβάνονται ώς εξής, από το 2011-2013 σαν Project Manager στο Όμιλος Επιχειρήσεων Frontier Group of Companies Inc. Και από το 2014-2017 σαν Project Manager και Supervisor στο Όμιλος  Michelis Contractors στο Τορόντο, Καναδά. Από το 2017 εώς τώρα δουλεύω σαν Εκπρόσωπος Τεχνικής Υποστήριξης στο Dropbox.