Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Με δυο λόγια φαληριώτικα και...ηπειρώτικα ο Κ. Κωνσταντίνου έδωσε το στίγμα του, τόσο το δικό του όσο και της παράταξης για την επόμενη μέρα στην πόλη μετά τις εκλογές...

«Πάμε όλοι μαζί για το Φάληρο σε κάθε γειτονιά, για κάθε δημότη σε κάθε περίπτωση»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο»,  Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Δυο λόγια θα ήθελα να πω φαληριώτικα και…ηπειρώτικα. Πάμε όλοι μαζί για το Φάληρο σε κάθε γειτονιά, για κάθε δημότη σε κάθε περίπτωση. Πάμε μαζί για το Φάληρο, την όμορφη πόλη μας ,για ένα δήμο πιο κοινωνικό, πιο αθλητικό, πιο ανθρώπινο μαζί με τον Ανδρέα Δούμα. Για την όμορφη πόλη μας!"

Το βιογραφικό του

Είμαι ένας πολίτης με γνώση της Ευρωπαϊκής πολυποίκιλης κουλτούρας, αποτέλεσμα εργασιακών επαφών & παραμονής μου με Πολυεθνικές εταιρίες με έδρα την Ελβετία σε Γαλλία Ιταλια,Ισπανια & Κύπρο,και ανεπτυγμένες χώρες Μ. Ανατολής, Αφρικής.

Είμαι Απόφοιτος Πανεπιστήμιων Αγγλίας  πτυχίου Κοινωνικών Επιστημών σε εφαρμοσμένες  Κοινωνικές  Επιστήμες   στην Πολιτική Ανάλυση BScHons  με Πτυχιακή στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση  London Metropolitan University of North London,  επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Οικονομικών Σπουδών  Εταιρικών  Χρηματοοικονομικών  Διεθνή Εμπόριο ΜΒΑ Middlesex University Managing in Europe.

Έχω μετοικήσει  για εργασιακούς λόγους από το '00 έως '05 στην 'ουδέτερη' καρδιά της Ευρώπης την Ελβετία και έχω υπάρξει  Δημότης σε πόλεις Πρότυπα για την ποιότητα ζωής των Δημοτών. Έχω ταξιδέψει συναλλάξει  σε πολυεθνικό επίπεδο με δίκτυα αντιπροσώπων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή  Αφρική και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Έχω υπάρξει επιχειρηματίας Έμπορος με καταστήματα Αθήνα Πειραιά Μυτιλήνη & DF Τουρκία και  δραστηριότητα εισαγωγική και εξαγωγική σε Ευρώπη.