Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Για την πόλη που αγαπά, που ζει και που δεν σταματά να ονειρεύεται, η Βασιλική Ανέστη θα δώσει όλες τις τις δυνάμεις για να βοηθήσει τον τόπο και τον Ανδρέα Δούμα...

«Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο, την πόλη που ζούμε, αγαπάμε, την πόλη που ονειρευόμαστε»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Βασιλική Ανέστη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Βασιλική Ανέστη, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Ευχαριστώ τον Ανδρέα Δούμα για την τιμή που μου έκανε. Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο, την πόλη που ζούμε, την πόλη που αγαπάμε και την πόλη που ονειρευόμαστε».

Το βιογραφικό της

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικό Εμπόριο», / Kingston University of London, πτυχιούχος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά, Τμήμα Λογιστικής και Απόφοιτη του Εμπορικού Κολεγίου Saint George.

Μιλώ Αγγλικά, Τούρκικα και από το 1989 εργάζομαι στον Τραπεζικό Κλάδο ως Στέλεχος εξειδικευμένου προσωπικού, στον τομέα της ανάλυσης συστημάτων πληροφορικής.

Προηγουμένως (1987-89) εργάστηκα σε ασφαλιστική εταιρεία. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και συμμετείχα σε σεμινάρια τραπεζικού – χρηματοοικονομικού περιεχομένου και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR).

Συμμετέχω σε αθλητικές διοργανώσεις όπως «Ποσειδώνιος ημιμαραθώνιος» , στην οργάνωση «Όλοι μαζί για το παιδί», σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και αιμοδοσίες.