Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο τόπος έχει ανάγκη από δημοτικούς παράγοντες που...τρέχουν, σαν τον Χατζηδάκη και τον Δούμα, παρατήρησε ο Νίκος Λαζαρόπουλος...

«Τέτοιες συγκεντρώσεις να είναι συχνές, το Φάληρο χρειάζεται ενεργούς πολίτες και δημάρχους»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Νίκος Λαζαρόπουλος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νίκος Λαζαρόπουλος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Εύχομαι τέτοιες συγκεντρώσεις να είναι συχνές γιατί το Φάληρο χρειάζεται ενεργούς πολίτες και δημάρχους- σαν τον κ.Χατζηδάκη και τον κ.Δούμα που βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, σε κάθε έργο επικεφαλής. Ελπίζω σε ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Φοίτησα στο 2ο δημοτικό σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο Π.Φαλήρου. Είμαι πτυχιούχος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Αθήνας.

Εργάστηκα στο ξενοδοχείο 'Κοράλλι' στη reception για 10 χρόνια και κατόπιν στην Τράπεζα Πειραιώς ως προϊστάμενος χορηγήσεων. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κωνσταντίνα Κόγια κι έχουμε δύο παιδιά την Κατερίνα και τον Χάρη.

Στα ενδιαφέροντά μου είναι ο αθλητισμός, αφού έχω ασχοληθεί με το μπάσκετ και το τένις.

Στο παρελθόν ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Οικολογική Συνεργασία Παλαιού Φαλήρου κι έχω συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις για το περιβάλλον, το μότο μου είναι πως 'το περιβάλλον δεν μας ανήκει, το έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές'.