Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

«Ο Ανδρέας της καρδιάς μας, ο Ανδρέας του Π.Φαλήρου, ο Ανδρέας κάθε γειτονιάς...

«Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε η Παράταξη της διπλανής πόρτας για όλους μας»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Νίκος Ξύδης
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νίκος Ξύδης, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Ο Ανδρέας της καρδιάς μας, ο Ανδρέας του Π.Φαλήρου, ο Ανδρέας κάθε γειτονιάς. Με τιμά ότι με συμπεριλαμβάνεις στο ψηφοδέλτιό σου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα είμαστε δίπλα σου, άνθρωποι απλοί, με ανιδιοτέλεια, επαγγελματίες , για να πάμε το Φάληρο ψηλά εκεί που του αξίζει. Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε η Παράταξη της διπλανής πόρτας για όλους μας». 

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο κι αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Παλ. Φαλήρου. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα, παιδοψυχολόγο κι υπεύθυνη σπουδών του κέντρου Πληροφορικής Technokids/Technoplus στο Π.Φάληρο. Έχω δύο παιδιά, τον Αντρέα και την Αθηνά.

Σπούδασα Μηχανικός Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου και Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Για περισσότερα από 25 έτη διετέλεσα στέλεχος εταιριών Πληροφορικής και Σύμβουλος Πληροφορικής στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας από το 2005-2006.Σήμερα δραστηριοποιούμαι ως επιχειρηματίας της Σχολής Πληροφορικής Technokids/Technoplus στο Π.Φάληρο και εταιρείας ανάπτυξης έργων πληροφορικής στον ιατροτεχνολογικό τομέα. Είμαι μέλος του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής.

Κατέβηκα το 2002 πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Διονύση Χατζιδάκη, διετέλεσα μέλος και πρόεδρος σχολικών επιτροπών από το 2003 έως το 2006. Την περίοδο από το 2005-2006 διετέλεσα μέλος του ΔΣ του ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου. Από το 2016 είμαι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου κατοίκων Παλ. Φαλήρου “ο ΦΑΛΗΡΟΣ».

Η πρόταση του Ανδρέα Δούμα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του με τιμά και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο στις δεσμεύσεις του να συμβάλλω και εγώ με την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού σχεδίου για ένα δήμο με όραμα και προοπτική.