Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

O Κυπριανός Γρηγορίου θεωρεί ότι το Μάη ο Ανδρέας Δούμας θα κάθεται στην καρέκλα του δημάρχου...

«Το Φάληρο κάνει ένα νέο ξεκίνημα με επικεφαλής τον Ανδρέα που θα είναι δήμαρχος στις 26 Μαϊου»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Κυπριανός Γρηγορίου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Κυπριανός Γρηγορίου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Όλοι εκτιμάμε και σεβόμαστε το έργο 17 ετών του κ. Χατζηδάκη, αλλά το Φάληρο κάνει ένα νέο ξεκίνημα με επικεφαλής τον Ανδρέα Δούμα που θα είναι δήμαρχός μας στις 26 Μαϊου. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε σε όλους όσους ήρθατε στην εκδήλωσή μας είναι να σας υποσχεθούμε ότι θα είμαστε δίπλα σας μετά τις εκλογές».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στο Παλαιό Φάληρο από το 1964. Κάτοχος BSc in Business Administration με ειδικότητα Computer Information Systems (Deree College, The American College of Greece), MSc in Information Technology (Glasgow University) και MBA (Alba Graduate Business School, The American College of Greece). Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα (Information Technology Services, Director).

Πιστεύοντας στο έργο που προσφέρουν οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία και στα παιδιά μας, είμαι ενεργό μέλος αυτών από το 2003 μέχρι και σήμερα συνεισφέροντας από διάφορες θέσεις (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, ταμίας, μέλος ή αναπληρωματικό μέλος) στα σχολεία που φοίτησαν τα παιδιά μου (10ο και 11ο δημοτικό, 4ο λύκειο, 2ο γυμνάσιο).

Θα συνεχίσω να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση δεδομένου ότι η μικρή μου κόρη είναι ακόμα γυμνάσιο. Είμαι έγγαμος κι έχω 2 παιδιά.