Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο Αλέξης Αναγνωστόπουλος έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας που στηριζει τον Ανδρέα Δούμα...

«Συντάσσομαι με την συγκεκριμένη ομάδα, γιατί είναι άφθαρτη και ικανή»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Αλέξης Αναγνωστόπουλος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο»,  Αλέξης Αναγνωστόπουλος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Συντάσσομαι με την συγκεκριμένη ομάδα, γιατί είναι άφθαρτη, έχουμε μια ικανή ομάδα και μπορεί να γίνει η πιο ουσιαστική δημοτική αρχή όλων των εποχών με τον Ανδρέα Δούμα δίπλα μας. Μετά βέβαια από την ομάδα του κ.Χατζηδάκη».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στην Αθήνα, κατοικώ στο Παλαιό Φάληρο από 5 ετών. Είμαι απόφοιτος του 2ου Δημοτικού σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου της πόλης μας. Υπήρξα αθλητής του ΑΟΠΦ στο μπάσκετ για 10 χρόνια. Είμαι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ενώ ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα από τον ΑΟ Ταταύλα. Είμαι μέλος του ΣΕΠΚ. Υπηρέτησα στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα για 14 χρόνια σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Υπηρέτησα για πολλά χρόνια στη Δημόσια Εκπαίδευση.

Σαν προπονητής μπάσκετ εργάστηκα ανελλιπώς για 34 χρόνια σε πολλές ομάδες κατακτώντας τίτλους κι αναδεικνύοντας πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου. Υπήρξα προπονητής της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΠΦ το 2010 Γ' Εθνική κατηγορία. Υπηρέτησα ως υπεύθυνος λαϊκού μαζικού αθλητισμού στο ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου από το 2008-2010.

Από το 2017 ως σήμερα είμαι μέλος του Ερευνητικού Προγράμματος για τον Αθλητισμό στο Νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία. Από το 2018 ως σήμερα είμαι συντονιστής της Ακαδημίας των Ολυμπιονικών του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία κι έχουμε μία κόρη την Ευτυχία.