
Σηκώνει τα μανίκια κι ετοιμάζεται για...πολλές υποχρεώσεις ο Νίκος Μιχαλόπουλος...
- 20 Απρ 2019
- Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
- Υποψήφιοι
- Παράταξη
- Νίκος Μιχαλόπουλος
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νίκος Μιχαλόπουλος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.
Η τοποθέτησή του: «Εμείς δεν λέμε πολλά λόγια, εμείς κάνουμε έργα. Σκύβουμε το κεφάλι και κάνουμε τρία πράγματα: Δουλειά, δουλειά, δουλειά!»
Το βιογραφικό του
Γεννήθηκα στο Ζάππειο Λαρίσης το 1967. Κατετάγην στην Ελληνική Αστυνομία το 1988 με πρώτο μου σταθμό το τότε ΙΒ Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου στην Πλατεία του Φλοίσβου.
Κατά τη διάρκεια της Αστυνομικής μου καριέρας υπηρέτησα: στην Ασφάλεια Επισήμων Προσώπων, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, στη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων και στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής απ’ όπου και αποστρατεύτηκα.
Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι Εκκλησιαστικός Σύμβουλος και ταμίας του Φιλοπτώχου ταμείου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας υπηρέτησα με ήθος και ζήλο στο πλευρό του πολίτη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίζω να υπηρετώ ως Δημοτικός Σύμβουλος τους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου με το ίδιο ήθος και τον ίδιο ζήλο που με διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.