Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Aκόμα πιο ψηλά θέτει τον πήχη ο Κώστας Ματσούρης...

«Ο δήμαρχος έβαλε ψηλά τον πήχη, θέλουμε να μας στηρίξετε για να τον ξεπεράσουμε»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Κώστας Ματσούρης
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο»,  Κώστας Ματσούρης, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Ευχαριστώ τον Ανδρέα γιατί με έβαλε στο ψηφοδέλτιό του, τον Διονύση Χατζηδάκη επειδή είναι συνώνυμο το όνομά του με την πόλη μας. Ο δήμαρχος έβαλε ψηλά τον πήχη, θέλουμε να μας στηρίξετε για να τον ξεπεράσουμε».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα το 1968 στο Παλαιό Φάληρο και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας όπου και εργάζομαι.

Σπούδασα στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Τρίπολης καθώς και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (εξομοίωση). Είμαι επίσης πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω δουλέψει ως καθηγητής Αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα και σε ΙΕΚ και από το 2002 υπηρετώ μόνιμα ως Δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ως Παλαιοφαληριώτης θέλω να δω την πόλη μου να προοδεύει, να εξελίσσεται και να συναγωνίζεται επάξια άλλες καταξιωμένες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σε κάθε τομέα. Στην Παιδεία, στην καθαριότητα, στην τεχνολογία, στις υποδομές αλλά και στην κοινωνική αλληλεγγύη έχουν γίνει πολλά, αλλά σίγουρα υπάρχει χώρος για βελτίωση. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν ενωμένοι ας δουλέψουμε για να κάνουμε το Παλαιό Φάληρο όχι απλά καλό, αλλά πρότυπο οργάνωσης και καινοτομίας.