Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

H Mαρία Αργυροπούλου υποκλίθηκε στα χαρίσματα του υποψήφιου δημάρχου...

«Ο Ανδρέας είναι ο εγγυητής του Φαλήρου γιατί είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ακούραστος, εργατικός»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Μαρία Αργυροπούλου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Μαρία Αργυροπούλου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Είμαι πολύ συγκινημένη που ο Ανδρέας Δούμας με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του. Ο Ανδρέας είναι ο εγγυητής του Φαλήρου γιατί είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ακούραστος, εργατικός. Θα σταθώ στο πλευρό του με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου».

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1958 και από το 1961 κατοικώ στο αγαπημένο μου Π. Φάληρο. Είμαι παντρεμένη από το 1980 με τον Βαγγέλη Δακουτρό. Φοίτησα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1οΓυμνάσιο της πόλης. Είμαι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκα στην εταιρία Bebelac και ακολούθως σε Ιονική Τράπεζα, Alpha Bank, στον τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων. Συμμετέχω από εικοσαετίας στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιών της Action Aid και έχω εκλεγεί στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου Φοιτησάντων του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Συμμετέχω στον Συνδυασμό «Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο» γιατί πιστεύω ότι ο Ανδρέας Δούμας με την εμπειρία, την εργατικότητα και την εντιμότητά του αποτελεί εγγύηση για την πόλη μας. Στην προσπάθειά του για ένα σύγχρονο, καθαρό και λειτουργικό Παλαιό Φάληρο επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις, γιατί αγαπώ το Παλαιό Φάληρο, την πόλη που μεγάλωσα και ζω.