Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

H Σμαράγδα Παπανδριανού έχει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την αγαπημένη της πόλη...

«Όλοι μαζί θα συνταξιδέψουμε, κάνοντας σχέδια και όνειρα για το δήμο μας»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Σμαράγδα Παπανδριανού
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Σμαράγδα Παπανδριανού, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Όλοι μαζί θα συνταξιδέψουμε, κάνοντας σχέδια και όνειρα για το δήμο μας. Όλοι μαζί με τον Ανδρέα Δούμα».  

Το βιογραφικό της

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κι έχω εργαστεί ως δασκάλα δημοτικού σε πολλά σχολεία του δήμου μας.

Το 1993 ίδρυσα το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 'Φεγγαρόστρατα' κι ως το 2003 ως ιδιοκτήτρια διετέλεσα υπεύθυνη διοίκησης και οργάνωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η αγάπη μου για το χώρο της εκπαίδευσης και η ανταπόκριση του κόσμου με ώθησε το 2008 να δημιουργήσω μια νέα επαγγελματική στέγη με το ίδιο αντικείμενο την 'Φεγγαρόστρατα' νο2.

Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση που μου έγινε από τον Συνδυασμό και τον Ανδρέα Δούμα , με μεγάλη χαρά την αποδέχθηκα κι είμαι διατεθειμένη να συμπορευτώ και να συμμετάσχω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση των προγραμματικών δηλώσεων της Παράταξης για ένα δήμο πραγματικά φιλόξενο για τους δημότες του.

Στόχος μου είναι να εργαστώ για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Με ειλικρίνεια και εντιμότητα δεσμεύομαι εγώ και η παράταξή μου να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών μας και να στεκόμαστε πλάι τους με αφοσίωση για μια πόλη πρότυπο πολιτισμού και αλληλεγγύης.