Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η Σοφία Ευθαλιτσίδου εξήρε την ανθρωπιά του υποψήφιου δημάρχου...

«Ο Ανδρέας Δούμας έχει στηρίξει όχι μόνο τη δική μου οικογένεια, αλλά πολλές στην πόλη μας»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Σοφία Ευθαλιτσίδου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Σοφία Ευθαλιτσίδου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Είμαι περήφανη που είμαι δημότης του Παλαιού Φαλήρου, περήφανη για το γεγονός ότι ο Διονύσης Χατζηδάκης μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Δούμα, φίλο που στήριξε την οικογένειά μου αλλά και όλες τις οικογένειες της πόλης. Με αυθεντική διάθεση προσφοράς και αγάπης μόνο για το Π.Φάληρο» ήταν η τοποθέτηση της κ.Ευθαλιτσίδου. 

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο, μεγάλωσα και ζω στον τόπο αυτό που αγαπώ. Φοίτησα στο 6ο Δημοτικό, στο 4ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Κοψαχείλας. Είμαι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών (φοιτητών/αγοριών). Μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, είχα την τύχη να γνωρίσω σχεδόν όλο τον κόσμο όπως και στη συνέχεια της ζωής μου μέσα από την καριέρα μου, άλλωστε το βιογραφικό μου αναφέρεται σε Ναυτιλιακές κι αεροπορικές εταιρίες κυρίως.

Οι σπουδές μου, στην πληροφορική και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με βοήθησαν να κατανοήσω το πώς και το γιατί σε πολλά ερωτήματα που είχα και που διέπουν όλους μας, σαν νοήμονες ανθρώπους. Η πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία επίσης, έχει συμβάλει πάρα πολύ στην δομή της σκέψης και της συμπεριφοράς μου απέναντι στη κοινωνία και στου ανθρώπους, καθώς και στη διαχείριση μίας ισορροπημένης ζωής (οικογενειακής και επαγγελματικής) και αντίληψης.

Ο Ανδρέας Δούμας κατάφερε να με πείσει, ότι ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, με ήθος, αξίες και ανιδιοτέλια, όπου μπορούμε να εμπιστευτούμε.