Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Θα εγγυηθώ τη νομιμότητα κάθε πρωτοβουλίας και απόφασης που στόχο έχει την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ενεργή συμμετοχή των δημοτών στη διοίκηση του Δήμου και την ενίσχυση του δημοσίου διαλόγου».

«Μπορώ να εγγυηθώ τη νομιμότητα κάθε πρωτοβουλίας που στόχο έχει την άμβλυνση ανισοτήτων»
  • 24 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Ερμιόνη Ντεντοπούλου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Ερμιόνη Ντεντοπούλου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Εκανα δεκτή την πρόταση του κ.Δούμα με μεγάλη χαρά και τιμή, θέλοντας με τις νομικές μου γνώσεις και την επαγγελματική μου εμπειρία να εγγυηθώ τη νομιμότητα κάθε πρωτοβουλίας και απόφασης που στόχο έχει την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ενεργή συμμετοχή των δημοτών στη διοίκηση του Δήμου και την ενίσχυση του δημοσίου διαλόγου». 

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα  το 1980 στην ακριτική Κόνιτσα Ιωαννίνων, είμαι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του στρατιωτικού ιατρού (Ανχη ΥΙ)  Εμμανουήλ Πατελάρου. Σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα το έτος 2001. Κατέχω την Αγγλική και την Γερμανική γλώσσα.

Έχω εξειδικευθεί στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο καθώς και στο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (Data Protection Officer). Έχω χειριστεί υποθέσεις μείζονος νομικής και κοινωνικής σημασίας, όπως η υπόθεση Μπόσινα κατά RENAULT, επιδίκαση αποζημιώσεων στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ηλεία,  υπόθεση Αιξωνής, υπόθεση απιστίας κατά της ΕΠΟ κ.α, με μεγάλη επιτυχία.

Ίδρυσα  τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Π. Φαλήρου. Εξελέγην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου και εκπρόσωπος του Συλλόγου αυτού στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για δύο συνεχείς θητείες. Με την ιδιότητα της δικηγόρου έχω ως όραμα και στόχο να συμβάλλω στην διασφάλιση της  νομιμότητας και της διαφάνειας των ενεργειών στα πλαίσια του Δήμου, ώστε να εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών η εμπιστοσύνη στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.