Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

«Πιστεύω στη δύναμη του πολιτισμού, της παιδείας, και του αθλητισμού. Αυτό με καθοδηγεί στη δουλειά μου ως εκπαιδευτικός και με οδήγησε να συμπορευτώ με τον Ανδρέα, γιατί έχει όραμα και σχέδιο, όπως και η Παράταξή μας».

«Πιστεύω στη δύναμη του πολιτισμού, της παιδείας, και του αθλητισμού»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Νικολέτα Μπίτσικα
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νικολέτα Μπίτσικα, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή της: «Πιστεύω στη δύναμη του πολιτισμού, της παιδείας, και του αθλητισμού. Αυτό με καθοδηγεί στη δουλειά μου ως εκπαιδευτικός και με οδήγησε να συμπορευτώ με τον Ανδρέα, γιατί έχει όραμα και σχέδιο, όπως και η Παράταξή μας».

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα το 1964, τα τελευταία 30 χρόνια ζω στο Π. Φάληρο. Αποφοίτησα από το Τµήµα Επιστήµης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισµού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού/Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, µε ειδικότητα στη διδασκαλία Παραδοσιακών χορών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές µου µε ΆΡΙΣΤΑ΄. Το 1987-1991 εργάστηκα στην Ελληνική Οµοσπονδία Ιστιοπλοϊας. Από το 1991 εργάζοµαι ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση συµπληρώνοντας 28 χρόνια παρουσίας στα σχολεία. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζοµαι στο 10ο Δηµ. Σχολείο. Όλα τα χρόνια έδωσα προτεραιότητα στη διδασκαλία παραδοσιακών χορών προάγοντας µέσα από τη παραδοσιακή µουσική τα ήθη και έθιµα της πατρίδας µας, συµµετέχοντας σε όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήµου.

-Στην ευαισθητοποίηση των παιδιών µέσα από παιδαγωγικά προγράµµατα και συνεργασία µε φορείς (Διεθνής Αµνηστία) σε θέµατα βίας και ρατσισµού.

-Στην καθολική συµµετοχή τους σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του Δήµου µας προάγοντας τη δια βίου άσκηση.

-Στη συνεργασία µε αρµόδιους φορείς σε αθλητικά προγράµµατα για τα ΑΜΕΑ.

Σε αυτή τη βάση θα συνεχίσω να εργάζοµαι δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας...