Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Δούμα, από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους που χρόνια τώρα πέρναγε από τις δουλειές όλων μας, ενδιαφερόταν τι κάνουμε και πως περνάμε»…

«Από τους λίγους εκλεγμένους που τόσα χρόνια ενδιαφέρεται για τον κόσμο της πόλης»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Γιώργος Αρβανιτάκης
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Γιώργος Αρβανιτάκης, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Δούμα, από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους που χρόνια τώρα πέρναγε από τις δουλειές όλων μας, ενδιαφερόταν τι κάνουμε και πως περνάμε»…

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1951, μεγάλωσα στο Π.Φάληρο. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου με την Μαρία, βέρα Παλαιοφαληριώτισσα, αλλά και την επιχείρησή μου. Το 1974 αποφοίτησα ως Μηχανικός κι εξάσκησα το επάγγελμά μου στο εμπορικό ναυτικό.

Το 1976 ίδρυσα με τον αδελφό μου, Βαγγέλη, επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων, ενώ την ίδια εποχή είχα το ρόλο του αποκλειστικού μηχανικού αγώνων της ομάδας Arvanitakis motorsport η οποία έλαβε πολλές διακρίσεις, απόρροια της ομαδικότητας, συναδελφικότητας και αμείωτης αφοσίωσης στην αρτιότητα.

Εχοντας μεταλαμπαδεύσει αυτές τις αξίες στα τρία μου παιδιά, Κωνσταντίνο, Νικολέτα και Βαγγέλη, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ανδρέα Δούμα και της Παράταξης 'Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο'.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ο Ανδρέας μου ζήτησε να συνδράμω στον αγώνα του, πρόκειται για άνθρωπο γνωστό σε όλη την πόλη για τους αγώνες που έχει δώσει γι αυτή. Θέλω με τη σειρά μου να διοχετεύσω όλο μου το είναι στο όραμα όσων παλεύουν καθημερινά για ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο.