Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο κ.Τεντόμας ευχαρίστησε τον Διονύση Χατζηδάκη που τον είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του στο παρελθόν: «Του έδειξα ότι κάποια πράγματα από την ψυχή μου μπορώ να τα κάνω...

«Μαζί με τον Ανδρέα Δούμα έχουμε κάνει άπειρα χιλιόμετρα για να είμαστε σε κάθε γειτονιά»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Κώστας Τεντόμας
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Κώστας Τεντόμας, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Ο κ.Τεντόμας ευχαρίστησε τον Διονύση Χατζηδάκη που τον είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του στο παρελθόν: «Του έδειξα ότι κάποια πράγματα από την ψυχή μου μπορώ να τα κάνω. Με εμπιστεύτηκε σε πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ. Όσον αφορά τον Ανδρέα Δούμα έχουμε κάνει άπειρα χιλιόμετρα μαζί, για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης, τον στηρίζω. Όλοι μαζί πάμε για τις εκλογές του Μαϊου, για ακόμα καλύτερο Φάληρο».  

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας. Γέννημα θρέμμα του Παλαιού Φαλήρου, ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου στα δημόσια εκπαιδευτήρια της πόλης μας (Δημοτικό, Γυμνάσιο). Σπούδασα Μηχανικός Αυτοκινήτων στην Ιδιωτική Σχολή «Αναξαγόρας», τομέας στον οποίο και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τα τελευταία 35 χρόνια (Συνεργείο Αυτοκινήτων, Εταιρεία Εισαγωγής Αυτοκινήτων).

Παντρεμένος με τη Μαίρη Σταθουλοπούλου, Λογίστρια - Φοροτεχνικό, και πατέρας μιας κόρης. Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας καθώς και Μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αλλά και Μέλος της Κοσμητείας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου.

Ενεργή ενασχόληση με τα δρώμενα της Ενορίας της Αγίας Βαρβάρας και την αφιλοκερδή υποβοήθηση του φιλανθρωπικού και του πολύπλευρου κοινωνικού της έργου. Εθελοντής Αιμοδότης και υποστηρικτής της Τράπεζας Αίματος της Ενορίας. Συμμετοχή σε εκστρατείες, πρωτοβουλίες και δράσεις για την Προστασία του Περιβάλλοντος μαζί με φορείς της Κοινωνίας των πολιτών. Ενεργό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Παλαιού Φαλήρου.