Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο κ.Τσαμαρδίνος ευχαρίστησε τον Διονύση Χατζηδάκη για την προσφορά του τόσα χρόνια στο δήμο, χαρακτηρίζοντάς τον «ακούραστο στρατιώτη»...

«Μονόδρομος η εκλογή του Ανδρέα Δούμα στη θέση του δημάρχου»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Μάνος Τσαμαρδίνος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Μάνος Τσαμαρδίνος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Ο κ.Τσαμαρδίνος ευχαρίστησε τον Διονύση Χατζηδάκη για την προσφορά του τόσα χρόνια στο δήμο, χαρακτηρίζοντάς τον «ακούραστο στρατιώτη». «Με τον Ανδρέα Δούμα γνωριζόμαστε από το Κοιμητήριο, σας διαβεβαιώ ότι είναι έντιμος και ακούραστος, δίπλα σε κάθε πολίτη. Πάντα αναρωτιόμουν-καθώς τον έβλεπα-αυτός ο άνθρωπος δεν κουράζεται; Πολλές φορές τον παρότρυνα να ξεκουραστεί και να μην τρέχει για όλους κι εκείνος μου αποκρινόταν πως ότι κάνει, το κάνει επειδή το αγαπάει. Οπότε η εκλογή του είναι μονόδρομος. Μόνο Ανδρέας Δούμας!!!» 

Το βιογραφικό του

Ονομάζομαι Εμμανουήλ (Μάνος) Τσαμαρδίνος και γεννήθηκα στην Αθήνα 1-7-1986. Η ρίζες μου είναι από τον Πόντο και την Μικρά Ασία. Από νωρίς έδειξα την αγάπη μου για τον αθλητισμό,όντας από αθλητική οικογένεια.

Ο πατέρας μου πρωταθλητής Άρσης Βαρών και ο Θείος μου (Χρήστος Ιακώβου) Ολυμπιονίκης,και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Άρσης Βαρών,με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το 1997’ ξεκίνησα την Άρση Βαρών σε ηλικία 11 χρονών. Ανακηρύχθηκα 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Ά κατηγορίας στους παμπαίδες το 1999’ και δύο στους παίδες το 2000’ και το 2002’ στα 50 και στα 56 κατηγορία αντίστοιχα. Το 2007’ βγήκα 1ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φίτνες κάτω των 22 χρονών,και 6ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αποφοίτησα αριστούχος,ως ειδικός Κινησιοθεραπείας,με την πιστοποίηση του κράτους το 2009’. Από το 2010’ και με την εμπειρία του πατριού μου από το 1971’, διατηρώ μαζί με την μητέρα μου το Γραφείο τελετών ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ με έδρα το Παλαιό Φάληρο. Όπως αγωνίστηκα και κέρδισα στον αθλητισμό,έτσι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το όραμα του Κ. Ανδρέα Δούμα,για ένα καθαρό,αξιόπιστο και με διαφάνεια Παλαιό Φάληρο.