Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Hταν τιμή για μένα η πρόταση του Ανδρέα Δούμα στο πρόσωπό μου να συμπορευτώ μαζί του για να έχουμε ένα καλύτερο Φάληρο"...

"Μετά από χρόνια επαγγελματικής πορείας, είναι ώρα να δώσω πράγματα"
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Γιώργος Χατζηγεωργίου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Γιώργος Χατζηγεωργίου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Μετά από τόσα χρόνια στο Π.Φάληρο, έχοντας χτίσει μια επαγγελματική πορεία, ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στην πόλη γι αυτό ήταν τιμή για μένα η πρόταση του Ανδρέα Δούμα στο πρόσωπό μου να συμπορευτώ μαζί του για να έχουμε ένα καλύτερο Φάληρο , μια καλύτερη συνέχεια που αυτή που ο δήμαρχός μας, Διονύσης Χατζηδάκης, παρέδωσε σε εμάς» ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου καθηγητή φυσικής αγωγής.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο το 1967 όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα. Τελείωσα το 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου «Παναγίτσα» και το 2ο γυμνάσιο και λύκειο Παλαιού Φαλήρου «Κοψαχείλη».

Το 1984 εισήχθη στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσική Αγωγής & Αθλητισμού, από το οποίο αποφοίτησα το 1989, με ειδικότητα στην ιστιοπλοΐα. Παράλληλα ήμουν αθλητής στο Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου με πολλές διακρίσεις στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Το 1990 ιδρύω το γυμναστήριο Physical Gym, στην οδό Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο και διατήρησα μεταστεγάζοντάς το στην Λεωφ.Αμφιθέας έως το 2015. Διετέλεσα δε προσωπικός γυμναστής της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου στις Ολυμπιάδες Sydney 2000, Αθήνα 2004 – χρυσό μετάλλιο και Πεκίνο 2008 – χάλκινο μετάλλιο. Αυτό τον καιρό δραστηριοποιούμαι στο επάγγελμα του προσωπικού γυμναστή και είμαι εξωτερικός συνεργάτης του γυμναστηρίου “Oxygen Fitness” στο Παλαιό Φάληρο και το “TX Future Fitness” στην Νέα Σμύρνη.