Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Στο πλευρό του Ανδρέα Δούμα ένας από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς της πόλης.

Αγγελος Παχός, ο εκπρόσωπος μιας εκ των παλαιότερων οικογενειών της πόλης μας
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Αγγελος Παχός
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Αγγελος Παχός, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Εκπροσωπώντας μια από τις παλιότερες οικογένειες της πόλης (η οποία ζει στο Π.Φάληρο από το 1933) ένας από τους εκπροσώπους της “Generation next” της Παράταξης δεν θέλησε να αφήσει κάποια μήνυμα. 

Το βιογραφικό μου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1989. Διαμένω στο Παλαιό Φάληρο από την παιδική μου ηλικία καθώς η οικογένειά μου βρίσκεται εδώ από το 1933.

Σπούδασα Βusiness Administrator κι εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Εμφανίζομαι για 1η φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ανδρέα Δούμα τον οποίο εκτιμώ για την διορατικότητά του και την θέλησή του να ομορφύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα του πολίτη του δήμου μας.

Συντάσσομαι μαζί του γιατί έχοντας εμπιστοσύνη στην πείρα του από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά μπορεί η πόλη μας να αποκτήσει ποιότητα και εκσυγχρόνιση σε τομείς όπως στην οδική ασφάλεια, στο περιβάλλον, στις νέες τεχνολογίες, στις υποδομές.