Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ανδρέα, με τον οποίο μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, πήγαμε στο ίδιο σχολείο"...

«Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Ανδρέα Δούμα και της ομάδας μας»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Λίλη Χαραλάμπους
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Λίλη Χαραλάμπους, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ανδρέα, με τον οποίο μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, πήγαμε στο ίδιο σχολείο. Έχει πολλές ικανότητες, μια καθαρή προσωπικότητα, έχει μια πολύ αξιόλογη ομάδα και εύχομαι το όραμά μας για ένα ακόμα καλύτερο Παλαιό Φάληρο να γίνει πραγματικότητα»

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Π. Φάληρο όπου διαμένω έως σήμερα. Έχω δύο παιδιά. Αποφοίτησα το 1972 από το 6τάξιο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου. Είμαι απόφοιτος του Αγγλικού Εμπορικού Κολλεγίου “Saint George Commercial College” Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Advanced Proficiency Certificate of English του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Έχω συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικών με την Ναυτιλία και την Διαχείριση Ποιότητας και Περιβάλλοντος. Έχω 35ή επαγγελματική εμπειρία στον τραπεζικό και ναυτιλιακό τομέα: Citibank N.A., Motor Oil (Hellas) S.A., American Bureau of Shipping, Eletson Corporation όπου εργάστηκα ως στέλεχος Γενικής Διεύθυνσης, ενώ είμαι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτησάντων στο 1ο Γυμνάσιο Π.Φαλήρου.

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Κατεβαίνω ως υποψήφια με τον συνδυασμό 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ' με κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα.