Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Εύχομαι ο Ανδρέας να βγει δήμαρχος, ώστε να συνεχίσει το έργο του Διονύση Χαζηδάκη», είπε ο παλαίμαχος πρωταθλητής Ελλάδας στους δρόμους ταχύτητας.

"Εύχομαι ο Ανδρέας να βγει δήμαρχος για να συνεχίσει στα χνάρια Χατζηδάκη"
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Κοσμάς Στράτος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Κοσμάς Στράτος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Εύχομαι ο Ανδρέας να βγει δήμαρχος, ώστε να συνεχίσει το έργο του Διονύση Χαζηδάκη», είπε ο παλαίμαχος πρωταθλητής Ελλάδας στους δρόμους ταχύτητας. 

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα το 1959 στα Τρίκαλα. Κατοικώ και είμαι δημότης Π. Φάληρου απο το 1986 όπου δημιούργησα οικογένεια με την Τόνια Χρηστίδη αποκτώντας δυο κόρες την Έφη και την Μαριάντα και προσφατως μια εγγονουλα! Αποφοίτησα από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 1982.

Πρωταθλητής Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας τη δεκαετία του ’80 (100, 200 &4*100μ). Επί δεκατέσσερα χρόνια διετέλεσα μέλος της εθνικής ομάδας στίβου με συμμετοχές και διακρίσεις σε Παγκόσμια - Πανευρωπαϊκά – Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ψηφίστηκα καλύτερος αθλητής στην Ελλαδα από τον Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) το 1982. Ομοσπονδιακός Προπονητής στίβου επί σειρά ετών. Προπονητής στίβου στον Ολυμπιακό.

Προπονητής Φυσικής κατάστασης σε κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου ( Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός , Άρης, Αστέρας Τρίπολης κ.α. τα τελευταία 20 χρόνια). Υπηρέτησα στο Αθλητικό τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας για 30 συναπτά έτη.

Μέλος στον Παννελλήνιο Σύνδεσμο Πρωταθλητών στίβου. Κατεβαίνω με τον Ανδρέα Δούμα γιατι πιστεύω ότι μπορει να συνεχίσει και να βελτιώσει το έργο του πετυχημένου δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.