Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

«Ψηφίστε Ανδρέα Δούμα και δεν θα χάσετε» ήταν το μήνυμα της κ.Μεσσάρη, μιας εκ των παλαιότερων κατοίκων της πόλης αφού ζει εδώ από το 1972.

«Ψηφίστε Ανδρέα Δούμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Νίκη Μεσσάρη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νίκη Μεσσάρη, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Ψηφίστε Ανδρέα Δούμα και δεν θα χάσετε» ήταν το μήνυμα της κ.Μεσσάρη, μιας εκ των παλαιότερων κατοίκων της πόλης αφού ζει εδώ από το 1972.

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα το 1966 στο Κολτσέιντ Γερμανίας . Ως το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας έμαθα να μεριμνώ συλλογικά για το καλό, το συμφέρον και την ευημερία του συνόλου.

Μένω από το 1972 στο Παλαιό Φάληρο και φοίτησα στα σχολεία του δήμου Π.Φ (1ο Γυμνάσιο Π.Φαλήρου). Είμαι παντρεμένη από το 1988 και έχω δύο παιδιά. Εργάζομαι, ανελλιπώς, ως γραμματέας στο Ιατρείο του γιατρού Λαζαρίδη Ι. από το 1999 , αναπτύσσοντας δεσμούς συμπάθειας και εμπιστοσύνης με τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου.

Επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά λόγω της ιδιαίτερης εκτίμησης που έχω προς τον κ. Δούμα Ανδρέα , άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας, γεγονός που αποτελεί και δική μου στόχευση.