Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Στην τοποθέτησή του ο Άρης Kασιδόκωστας πρόταξε την ομαδικότητα, τονίζοντας πως όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο.

«Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Αρης Κασιδόκωστας-Μαντούβαλος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Αρης Κασιδόκωστας-Μαντούβαλος, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Στην τοποθέτησή του ο Άρης πρόταξε την ομαδικότητα, τονίζοντας πως όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο.

Το βιογραφικό του

Φιλοδοξώ να γίνω πολύτιμο μέλος της δημοτικής ομάδας της πόλης μου. Μαζί με το εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο στα Οικονομικά, τη Χρηματοοικονομική και την Πολιτική Επιστήμη είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω ορισμένες δεξιότητες από τα εργασιακά περιβάλλοντα στα οποία είχα την τύχη να συμμετάσχω.

Οι εμπειρίες μου συνίστανται στην αποτελεσματική αντιμετώπιση απαιτητικών καταστάσεων και στη δημιουργία επιτυχημένων περιβαλλόντων εργασίας για όλους όσους ασχολούνται με την ολοκλήρωση οποιουδήποτε επικείμενου σχεδίου.Οι προαναφερθέντες αυτοί ηγετικοί ρόλοι απαιτούσαν μια συγκεκριμένη σταθερότητα και ικανότητα αντιμετώπισης καταστάσεων που συνήθως  συναντώται στους κλάδους της εργολαβίας/τεχνολογίας/παροχής υπηρεσιών,όπως οι δυσαρεστημένοι έμποροι,απαιτητικοί καταναλωτές,απογοητευμένοι υπάλληλοι ,παρέχοντας ταυτόχρονα ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις στους καταναλωτές και ξεπερνώντας τις προσδοκίες αυτών.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree και το Πανεπιστήμιο York του Καναδά, συμπεριλήφθηκα στη λίστα διακριθέντων φοιτητών για τους εξαιρετικούς βαθμούς μου και έχω πλήρη κατανόηση και την ικανότητα ανάπτυξης πλήρους δεξιοτεχνίας στα διάφορα προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούνται σε κάθε τμήμα.