Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια γι αυτό και σας καλώ να ψηφίσετε ανθρώπους χωρίς κομματικά χρώματα"...

«Ψηφίστε ανθρώπους έντιμους, με όραμα και αφοσίωση, χωρίς κομματικά χρώματα»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Στέλλα Καραχάλιου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Στέλλα Καραχάλιου, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η κ.Καραχάλιου τόνισε: Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη μαζική του προσέλευση παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τον φίλο μου Ανδρέα που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του. Έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια γι αυτό και σας καλώ να ψηφίσετε ανθρώπους χωρίς κομματικά χρώματα, ανθρώπους με όραμα, με αγάπη γι αυτό που κάνουν, με αφοσίωση και έντιμους, για να συνεχίσουμε το έργο του κ.Χατζηδάκη» .

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Π. Φάληρο. Είμαι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας, εργάστηκα  για πολλά χρόνια στο Κατ/μα Πλατείας Φλοίσβου (1987-2005), εκ των οποίων πολλά μαζί με τον Ανδρέα τον Δούμα , όπου και εκτίμησα το ήθος, την απλότητα και την αγάπη του για τον τόπο και τα κοινά.

Φοίτησα με υποτροφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce College) και είμαι πτυχιoύχος Α.Σ.Ο.Ε.Ε, τμήμα ΜΑRKETING. Έχω βεβαίωση παρακολούθησης εκπαίδευσης  e-learning από το ΕΚΠΑ, στο μάθημα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ  ΓΡΑΦΗΣ.  Είμαι κάτοχος πτυχίων Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Έχω πιστοποίηση παροχής Α Βοηθειών από τον Ε.Ε.Σ.και είμαι εθελόντρια αιμοδότης.

Μετά την αποχώρηση μου από την Τράπεζα, συμμετέχω ενεργά σε κοινωνικούς και δικαστικούς αγώνες εναντίον της και εναντίον όλων των φορέων που νομιμοποιούν το σκάνδαλο του ΛΕΠΕΤΕ. Από μικρή ηλικία συμμετέχω σε φορείς εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο. ΄Ημουν εθελόντρια κοινωνικής πρόνοιας στον Ε.Ε.Σ, και τελευταία ένα διάστημα στο Μητροπολιτικό  Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.Το όραμα μου για μια ανεξάρτητη  και δυναμική δημοτική αρχή, που πέρα απο κομματικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες, θα εργαστεί με επίκεντρο τον άνθρωπο, για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους.