Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Στο πρόσωπο του Ανδρέα Δούμα", είπε ο κ.Γιαμαλής, "τιμώ έναν έντιμο πολιτικό"...

«Θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο δήμο, μαζί με τους δημότες της πόλης μας»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Στέφανος Γιαμαλής
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Στέφανος Γιαμαλής παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Δούμα, είπε ο κ.Γιαμαλής, «τιμώ έναν έντιμο πολιτικό και τον διαβεβαιώνω πως εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα μας θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο δήμο μαζί με τους δημότες».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα το 1960 στο Παλαιό Φάληρο όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Ο πατέρας μου, παλιός Παλαιοφαληριώτης, είχε τον θερινό κινηματογράφο Αμφιτρίτη. Το 1978 αποφοίτησα από το 1ο Εξατάξιο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου και το 1983 πήρα το πτυχίο μου από την φυσικομαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα μαθηματικό).

Μιλώ δύο ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά). Το 1987 ίδρυσα το Κέντρο Πληροφορικής 'Omega Micro Systems' στο Παλαιό Φάληρο με αντικείμενο τις πωλήσεις και τον χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και την εκμάθηση  προγραμμάτων και γλωσσών προγραμματισμού. Από τον Σεπτέμβριο του 1996 εργάζομαι σαν εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία, στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, φτάνοντας να κατέχω θέση ευθύνης Υποδιευθυντή Γυμνασίου για 5 χρόνια και Διευθυντή Γυμνασίου για 2 χρόνια.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 είμαι συνταξιούχος και στηρίζω τη σύζυγο μου που έχει την επιχείρηση Vikyshome - Σπιτικό φαγητό, Αμφιτρίτης 13Α.