Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο κ.Βουλγαρέλης στις δηλώσεις του στάθηκε στην πετυχημένη πορεία που μπορεί να έχει η πόλη...

«Στο πρόσωπο του Ανδρέα Δούμα βλέπω την πετυχημένη συνέχεια της δημαρχίας Χατζηδάκη»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Γιάννης Βουλγαρέλης
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Γιάννης Βουλγαρέλης παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Ο κ.Βουλγαρέλης στις δηλώσεις του στάθηκε στην πετυχημένη πορεία που μπορεί να έχει η πόλη: «Μετά από 17 χρόνια πετυχημένης θητείας του λαοπρόβλητου δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη, ο Ανδρέας Δούμας με μεράκι, όρεξη, διάθεση και γνώση με ένα πολύ δυνατό επιτελείο νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει τη συνέχεια του απερχόμενου δημοτικού άρχοντα. Πάμε, λοιπόν, γερά, δυνατά στις 26 του Μάη ψηφίζουμε Ανδρέα Δούμα!»   

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη, έχω τέσσερα παιδιά, ασχολούμαι με τα κοινά από νεαρή ηλικία. Στο Παλαιό Φάληρο είμαι επαγγελματίας από το 1975 (Κομμωτήριο, Αμφιτρίτης 15) με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου.

Η γνώση μου, η εμπειρία, το μεράκι μου, η αγάπη μου για το Παλαιό Φάληρο με ώθησαν στο να ασχοληθώ με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Εκλέχθηκα πρώτη φορά με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό του Νίκου Δέτση. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του λαοπρόβλητου και πετυχημένου Δημάρχου Διονύσιου Χατζηδάκη, συμμετέχοντας σε πολλές επιτροπές παιδείας, αθλητικό κέντρο, ποιότητα ζωής κ.λ.π.

Στηρίζω τον Ανδρέα Δούμα ως Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου διότι πιστεύω απόλυτα ότι διαθέτει τις ικανότητες και την εμπειρία να συνεχίσει το έργο του Διονύσιου Χατζηδάκη.