Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Παραλαμβάνουμε από τον Διονύση Χατζηδάκη μια μεγάλη κληρονομιά, θα κοιτάξουμε όχι μόνο να την διατηρήσουμε, αλλά και να την αυξήσουμε"...

«Παραλαμβάνουμε βαριά κληρονομιά, να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Γιάννης Σιγάλας
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Γιάννης Σιγάλας παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Παραλαμβάνουμε από τον Διονύση Χατζηδάκη μια μεγάλη κληρονομιά, θα κοιτάξουμε όχι μόνο να την διατηρήσουμε, αλλά και να την αυξήσουμε. Είμαστε μια ομάδα που ζητάμε κάθε δυνατή βοήθεια, γιατί θέλουμε να κάνουμε έργα και να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα από αυτόν που παραλαμβάνουμε. Ευχαριστώ τον Ανδρέα Δούμα για την προτίμησή του στο πρόσωπό μου, είναι οικογενειακός φίλος για πολλά χρόνια, και δεν γινόταν να μην σταθώ δίπλα του».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο όπου μεγάλωσα και ζω στον τόπο που αγαπώ μαζί με την γυναίκα μου και την 17χρονη κόρη μου. Κατάγομαι από το όμορφο Κυκλαδίτικο νησί την Ανάφη. Οι γονείς μου ήταν στελέχη της Τράπεζας Ελλάδος.

Στο Παλαιό Φάληρο βίωσα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στον οικογενειακό όμορφο παραδοσιακό θερινό κινηματογράφο «JEAN MARIE» δημιουργία του αείμνηστου πατέρα μου Νικολάου Σιγάλα.

Σπούδασα Ναυπηγός, αλλά η αγάπη μου για τα αυτοκίνητα με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά σαν στέλεχος στο δίκτυο της TOYOTA HELLAS για 30 συναπτά έτη.  Σήμερα απασχολούμαι στην Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που στεγάζεται στο υπέροχο Νεοκλασικό κτίριο της οδού Αμερικής 8 στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρουσία μου και η βοήθειά μου στα σχήματα καινοτόμων ιδεών είναι δυναμική και στηρίζεται στην αλληλεγγύη, παρότρυνση, ενθάρρυνση και καθοδήγηση των σχημάτων. Η εμπειρία στο χώρο αυτό με βοηθάει στο να αντιλαμβάνομαι την επιχειρηματικότητα, να αφουγκράζομαι τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής ως αναφορά το επιχειρείν. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι συνειδητοποιημένη και στηρίζεται στη δημιουργία και αγάπη για το ωραίο, το καλαίσθητο, το καθαρό και το καινούργιο.