Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η κ.Θεοδωρακάκη τόνισε πως ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν πάντα κοντά στους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου γι αυτό εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο δήμαρχος...

Ιωάννα-Αφροδίτη Θεοδωρακάκη: «Θα είστε ο δήμαρχος της διπλανής πόρτας»
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Ιωάννα Θεοδωρακάκη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Ιωάννα-Αφροδίτη Θεοδωρακάκη παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η κ.Θεοδωρακάκη τόνισε πως ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν πάντα κοντά στους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου γι αυτό εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο δήμαρχος της διπλανής πόρτας.  «Ευχαριστώ τον κ.Δούμα για την τιμή που μου έκανε να με περιλάβει στη λίστα των υποψηφίων του, επιθυμία μου είναι να προσφέρω στον τόπο που ζω , αγαπώ και δεν αλλάζω με κανένα μέρος στον κόσμο».  

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο ωραιότερο προάστιο της Αθήνας το Παλαιό Φάληρο. Κόρη της Μαρίας Θηρεσίας Μηνακούλη και του Κυριάκου Θεοδωρακάκη ιδιοκτητών της ιστορικής Boutique του Παλαιού Φαλήρου Marie Therese στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Φοίτησα στα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής Pierce College. Σπούδασα Ιστορία της τέχνης και της Αρχιτεκτονικής, Σύγχρονη Ιστορία, Διαχείριση των Εικαστικών Τεχνών, Ψυχολογία. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Βαθιά θρησκευόμενη και με πίστη στον Θεό, είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιήμενη σε θέματα οικολογίας, μόλυνσης του περιβάλλοντος, με ότι έχει να κάνει με παιδιά και τρίτη ηλικία. Εθελόντρια αιμοδότης, εθελόντρια δότης μυελού των οστών, εθελόντρια στην Κιβωτό του κόσμου, στον Σύλλογο Ελπίδα, στη Στέγη θηλέων Άγιος Αλέξανδρος και στον Κέντρο για το παιδί και την οικογένεια, με κοινωνικές ανησυχίες και αποθέματα ευσυνειδησίας,

Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του Γιαγιά Παραμυθού Club. Εργάζομαι ως υπεύθυνη επικοινωνίας, προώθησης και δημοσίων σχέσεων σε θέατρα, Πολυχώρους, για γνωστούς τραγουδιστές και ηθοποιούς. Έχω οργανώσει πολλές εκδηλώσεις στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ. Διετέλεσα μέλος της ομάδας επικοινωνίας της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης. Αγαπώ το Π. Φάληρο και δεν το αλλάζω με καμία πόλη του κόσμου.