Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Θα μπορέσω να συμβάλλω εποικοδομητικά και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων της παράταξης για ένα ακόμη καλύτερο Π. Φάληρο όπως του αξίζει"

"Το κίνητρο για να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση ήταν η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα"
  • 16 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Λίλη Χαραλάμπους
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Λίλη Χαραλάμπους, γράφει για το όραμά της για την αγαπημένη της πόλη και για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον Ανδρέα Δούμα τον οποίο θεωρεί τον πλέον κατάλληλο να ηγηθεί του Δήμου μετά τις εκλογές του Μαϊου. Ακολουθεί το κείμενό της:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Π. Φάληρο, όπου ζω μέχρι σήμερα. Οι γονείς μου έζησαν από την νεανική τους ηλικία στο Π. Φάληρο όπου έφιαξαν το σπίτι τους το 1952.

Εχω δύο γιούς, με ανώτατες πανεπιστημιακές σπουδές. Αποφοίτησα από το τότε 6τάξιο 1ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου και από το Ελληνικό Ωδείο-Παράρτημα Π. Φαλήρου με σπουδές στο πιάνο. Είμαι απόφοιτος του Αγγλικού Κολλεγίου “Saint George” Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος αγγλικού διπλώματος Oxford Advanced Proficiency. Εχω συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια σχετικά με την ναυτιλία, την ποιότητα και το περιβάλλον.

Τράπεζες και ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Eργάσθηκα επί σειρά ετών στην Tράπεζα Citibank N.A. και σε μεγάλες ναυτιλιακές επιχειρήσεις, Motor Oil (Hellas) S.A., American Bureau of Shipping, Eletson Corporation, ως στέλεχος διοίκησης. Συμπληρώνοντας 35ετία συνταξιοδοτήθηκα το 2013.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτησάντων στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Π. Φαλήρου, με ιδρυτικό σκοπό την διατήρηση της ιστορικής μνήμης του σχολείου και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με την ζωγραφική και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, όπως και με τον αθλητισμό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Κίνητρα

Το κίνητρό μου για να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, το όραμά μου για μία πόλη καθαρή, πολιτισμένη, οργανωμένη, με σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους που την κατοικούν, η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ” κ. Ανδρέα Δούμα, με τη μακρόχρονη εμπειρία του στα θέματα της αυτοδιοίκησης, καθώς και στις αρχές και αξίες της παράταξης και η βεβαιότητα, οτι με την μακρόχρονη εμπειρία μου στο χώρο της εργασίας και της κοινωνίας, θα μπορέσω να συμβάλλω εποικοδομητικά και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων της παράταξης για ένα ακόμη καλύτερο Π. Φάληρο όπως του αξίζει.