Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

"Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Δούμας με την μακρόχρονη εμπειρία του στα δημοτικά δρώμενα, την εργατικότητα και την εντιμότητά του αποτελεί εγγύηση για την πόλη μας"...

"Η εντιμότητα του Ανδρέα Δούμα αποτελεί εγγύηση για την πόλη του Παλαιού Φαλήρου"
  • 15 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Μαρία Αργυροπούλου
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1958 και από το 1961 κατοικώ στο αγαπημένο μου Παλαιό Φάληρο. Είμαι παντρεμένη από το 1980 με τον Βαγγέλη Δακουτρό.

Φοίτησα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Παλαιού Φαλήρου και στο 1ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου. Είμαι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκα στην εταιρία Bebelac και ακολούθως στην Ιονική Τράπεζα και στην Alpha Bank, στον τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων.

Συμμετέχω από εικοσαετίας στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιών της Action Aid και έχω εκλεγεί στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου Φοιτησάντων του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Συμμετέχω στον Συνδυασμό «Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο» γιατί πιστεύω ότι ο Ανδρέας Δούμας με την μακρόχρονη εμπειρία του στα δημοτικά δρώμενα, την εργατικότητα και την εντιμότητά του αποτελεί εγγύηση για την πόλη μας.

Στην προσπάθειά του για ένα σύγχρονο, καθαρό και λειτουργικό Παλαιό Φάληρο επιθυμώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις, γιατί αγαπώ το Παλαιό Φάληρο, την πόλη που μεγάλωσα και ζω.