Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο Νίκος Αξίσας αναφέρει τους λόγους που τον έσπρωξαν στο να αναμειχθεί με τα κοινά , ενώ αναφέρεται στους τομείς που επιδέχονται βελτιώσεων στο Π.Φάληρο...

Δημοτικές Εκλογές 2019 – Σημείο ορόσημο για το Παλαιό Φάληρο
  • 12 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Νίκος Αξίσας
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Αξίσας, αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα, στις ελλείψεις που παρουσιάζονται στο χώρο της εκπαίδευσης στο Παλαιό Φάληρο κι αναφέρει τους λόγους που τον ώθησαν για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά. Ακολουθεί το κείμενό του:

Το Παλαιό Φάληρο, τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει ριζικά σε εμφάνιση με θετικό πρόσημο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τομείς που επιβάλεται να αλλάξουν.

Μετά από συνομιλία μου με πολλούς Φαληριώτες αλλά και από προσωπική μου εμπειρία ως επαγγελματίας στην περιοχή του Κεντρικού Φαλήρου, μπορώ να τονίσω ότι η βοήθεια στην επιχειρηματικότητα είναι ένα από τα μείζονα θέματα που απασχολούν μία μεγάλη μερίδα του δήμου μας.

Ένα άλλο σημαντικότατο θέμα που ταλανίζει τον Δήμο μας είναι οι ελλείψεις που υφίστανται στον Εκπαιδευτικό Χώρο.

Όντας αρκετά χρόνια στον χώρο των σχολείων μέσω των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων όπου είμαι ενεργός μέλος διαπιστώνω καθημερινά ελλείψεις οι οποίες καλούνται να καλυφθούν από το υστέρημα των γονέων.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συντοπίτες μου,

Γεννήθηκα, σπούδασα, παντρεύτηκα και ζω σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Αθήνας – το Παλαιό Φάληρο.

Ο αείμνηστος πατέρας μου Αξίσας Αντώνιος, γνωστός σε πολλούς Φαληριώτες ως έντιμος και ικανός ηλεκτρολόγος και -κυρίως- ως ανυποχώρητος φίλος, με έμαθε να σέβομαι και να υπηρετώ τον τόπο που με μεγάλωσε.

Τα παιδιά είναι το μέλλον

ΕΔΩ απέκτησα τα 3 μου αγγελούδια – τον Βαλάντη, τον Αντώνη και την Ελένη, για τα οποία αγωνίζομαι καθημερινώς ώστε να ζήσουν σε έναν καλύτερο δήμο από αυτόν που μεγάλωσα εγώ. Εξού και η ενασχόλησή μου με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων – μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά ΜΑΣ είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΕΔΩ αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά γιατί πιστεύω ότι η δημιουργία μίας νέας επιχείρησης στον τόπο μας, συνάδει με την ενδυνάμωση της Επαγγελματικότητας του Παλαιού Φαλήρου.

ΕΔΩ θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για ένα καλύτερο αύριο...

Πρώτη φορά κάθοδος στην πολιτική

Μέχρι σήμερα ωστόσο, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την πολιτική.

Με την πάροδο του χρόνου όμως και μετά από την πρόταση την οποία μου έκανε ο αξιοσέβαστος οικογενειακός μου φίλος Ανδρέας Δούμας, θεώρησα σωστό ότι ήρθε η ώρα να πάρω μέρος και σε αυτόν τον στίβο…

Στίβος μάχης

Έναν στίβο που ονομάζω ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ, καθώς θέλει πραγματικά ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΕΠΙΜΟΝΗ και ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ για να βελτιώσεις καλές αλλά στάσιμες πρακτικές του παρελθόντος, να διορθώσεις απτές, καθημερινές καταστάσεις, αλλά και να καταθέσεις νέες ιδέες. να τολμήσεις καινοτόμες λύσεις στα μείζονα θέματα της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ανδρέα Δούμα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καλώντας με να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ".

Τον πίστεψα και τον πιστεύω διότι είναι ένας από τους ελάχιστους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν ΗΘΟΣ, πρεσβεύουν ΑΞΙΕΣ και αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση.