Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο Ανδρέας Δούμας κατάφερε να με πείσει, ότι ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, με ήθος, αξίες και ανιδιοτέλια, όπου μπορούμε να εμπιστευτούμε και να 'ακουμπήσουμε' στις πλάτες τους τα οράματα μας.

"Με όραμα, αγάπη και διάθεση προσφοράς για το Παλαιό Φάληρο"
  • 09 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Σοφία Ευθαλιτσίδου
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" ,Σοφία Ευθαλιτσίδου, γράφει για την αγάπη που τρέφει στην πόλη της, τις στιγμές που καθόρισαν την προσωπικότητά της βοηθώντας την να αναπτύξει μια σκέψη που θεωρεί ότι μπορεί να αποβεί καρπερή στην προσπάθειά της να βοηθήσει ποικιλοτρόπως το Παλαιό Φάληρο, την γνωριμία της με τον Ανδρέα Δούμα και την έμπνευση που αντλεί από αυτόν για ένα Δήμο πιο σύγχρονο. Ακολουθεί το κείμενό της:

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο, μεγάλωσα και ζω στον τόπο αυτό που αγαπώ. Είμαι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών (φοιτητών/αγοριών). Παιδί γονέων, Μικρασιατικής και Ποντιακής καταγωγής. Ο πατέρας μου, από τον Πόντο και η μητέρα μου από την Σμύρνη.

Ο πατέρας μου ήταν Αξιωματικός Μηχανικός Ελληνικού Ναυτικού και η μητέρα μου μία γυναίκα παραδοσιακή, όπου αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένειά της. Είχα την τύχη σαν παιδί, μέσα από την δουλειά του πατέρα μου να γνωρίσω σχεδόν όλο τον κόσμο από την παιδική μου ηλικία, καθώς και στη συνέχεια της ζωής μου, μέσα από την καριέρα μου, καθώς το βιογραφικό μου αναφέρεται σε Ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες κυρίως.

Από τις παραπάνω εμπειρίες ζωής, έχω μία πλήρη κ ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει στον κόσμο, στην Ελλάδα και φυσικά στον τόπο μου. Οι σπουδές μου, στην πληροφορική και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με βοήθησαν να κατανοήσω το πώς και το γιατί σε πολλά ερωτήματα που είχα και που διέπουν όλους μας, σαν νοήμονες ανθρώπους.

Η πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία επίσης, έχει συμβάλει πάρα πολύ στην δομή της σκέψης και της συμπεριφοράς μου απέναντι στη κοινωνία και στους ανθρώπους, καθώς και στη διαχείριση μίας ισορροπημένης ζωής (οικογενειακής και επαγγελματικής) και αντίληψης.

Personal trainer

Μέσα σε όλα αυτά, κατάφερα και υλοποίησα το όνειρο μου, για την σωματική άσκηση και την λειτουργία του θαύματος που λέγεται ανατομία του ανθρώπινου σώματος, ακολουθώντας σαν δεύτερη εργασία μου την προπονητική μετά από τις ανάλογες σπουδές. Πιστεύω ακράδαντα στο αρχαίο ρητό : “ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ”, διότι η ισορροπημένη διατροφή και άσκηση είναι τρόπος κι επιλογή ζωής.

Παράλληλα λοιπόν με το επάγγελμα μου, όπως προανέφερα, ασκώ και το personal training, με επιτυχία, διότι με εκφράζει. Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί πως μπορούν να ταυτιστούν αυτές οι δυο αντιφατικές επαγγελματικές δραστηριότητες ταυτόχρονα. Η απάντηση μου σε αυτό είναι : «Οι άνθρωποι είναι πολύπλευρα όντα, όπου είναι σπουδαίο να καταφέρουν στην ζωή τους να αναδείξουν ότι ταλέντο πιστεύουν ότι έχουν προκειμένου να επέλθει ατομική ολοκλήρωση, καθώς και για να καταφέρουν να γίνουν χρήσιμοι, μέσα από την προσφορά τους».

Ευγνωμοσύνη

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την ανατροφή, το ήθος και τις αξίες που μου δίδαξαν οι γονείς μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιους μου, οι οποίοι με κάνουν περήφανη κάθε μέρα και δίνουν νόημα και αξία στη ζωή μου, καθώς και απίστευτη δύναμη…..κυρίως δύναμη…ίσως γιατί, σε δύσκολες στιγμές να είχα λυγίσει επικίνδυνα εάν δεν είχα στο μυαλό μου την εικόνα τους και την ιδιότητά μου, ως μητέρα, όπου ΠΡΕΠΕΙ να είναι δυνατή και ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρει, μόνη της καθώς έχασα πολύ νωρίς τους λατρεμένους μου γονείς, που ήταν το στήριγμά μου.

Οι σωστοί ενήλικες προέρχονται από σωστούς γονείς. Είναι ένας κύκλος ζωής όπου απονέμει τους ύστατους φόρους τιμής. Οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά και οι εξ αίματος συγγενείς, είναι και οι πολύ καλοί φίλοι, όπου νιώθω τυχερή γιατί ο Θεός με αξίωσε να έχω πολλούς!!!

Η φιλία με τον Ανδρέα Δούμα

Ένας πολύτιμος, οικογενειακός φίλος, πολλά χρόνια, είναι και ο Ανδρέας Δούμας, όπου αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για μένα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με την πολιτική μέχρι τώρα διότι η εικόνα που είχα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Ωστόσο «ο Ανδρέας μας», κατάφερε να με πείσει, ότι ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, με ήθος, αξίες και ανιδιοτέλια, όπου μπορούμε να εμπιστευτούμε και να «ακουμπήσουμε» στις πλάτες τους τα οράματα μας.

Εμπιστοσύνη και τιμή

Είναι τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την πρόσκληση του να σταθώ πλάι του στον αγώνα που ξεκίνησε για ένα Παλαιό Φάληρο ενωμένο, πιο καθαρό, πιο οργανωμένο! Για μένα προσωπικά το να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σημαντικά κίνητρα για την προσφορά μου στα κοινά του τόπου μου.

Όλη αυτή η δραστηριοποίηση μου σε διαφορετικά αντικείμενα ταυτόχρονα, δημιούργησαν, δόμησαν και εξακολουθούν να δομούν αυτό που τελικά με έφερε στη θέση, της Υποψήφιας Δημοτικού Συμβούλου, με πλήρη επίγνωση, των ευθυνών που κατέχει αυτός ο ρόλος και σε πλήρη ετοιμότητα να ανταποκριθώ, με αγάπη, ζήλο, οργάνωση, υπευθυνότητα, ευθύνη, επιμονή, υπομονή και όραμα, για τον τόπο που αγαπώ, το Παλαιό Φάληρο.

Οι παραλίες μας, το πάρκο, η Μαρίνα κ ότι είναι σχετικό με αυτά, όπως η καθαριότητα και η ανάπτυξη των χώρων αυτών σε σημεία χρηστικά σωματικής και ψυχικής ευεξίας, για τους κατοίκους, καθώς και η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, άρα και η φροντίδα μου, σε αθλητικούς ομίλους, είναι θέματα όπου θα ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

Όραμα

Τρεις τομείς περιγράφουν τις μελλοντικές μου βλέψεις για την πόλη μας: 

1 ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΕΥΕΞΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

2. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΠΛΑΖ

3 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Με όραμα κ αγάπη και τη διάθεση της προσφοράς για το Παλαιό Φάληρο. Με το συναίσθημα της αυθεντικής αγάπης και με σαφή δείγματα του τι πράττουμε και το τι είμαστε, αποφάσισα να εκτεθώ, στη πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μου, είναι η υγιής μαχητικότητα υπέρ της αλήθειας κ δικαιοσύνης. Όσο ευαισθητοποιημενη κ μαχητρια είμαι απέναντι σε αυτά, τόσο επιπλέον δύναμη μου δίνει να παλέψω για την διεκδίκηση τους όταν αντιλαμβάνομαι την διάθεση καταπάτησης τους στη σύγχρονη κοινωνία, μέσα από την ιδιοτέλεια κ υποκρισία που επικρατεί.