Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Ο Νίκος Ξύδης-υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη "Ολοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο" αναφέρεται στους λόγους που πιστεύει στον Ανδρέα Δούμα αλλά και στις δικές του δυνάμεις για μια πόλη πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή.

Να συμβάλλω σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για το Π.Φάληρο
  • 09 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Νίκος Ξύδης
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Σε μία περίοδο μεγάλης κρίσης ιδεών, θεσμών και κοινωνικών δράσεων, όπως είναι η σημερινή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διασφαλίσει τη κοινωνική συνοχή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο.

Η πρόταση του Ανδρέα Δούμα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του “Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο” με τιμά και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο στις δεσμεύσεις του ώστε να συμβάλλω και εγώ με την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού σχεδίου για ένα Δήμο με όραμα και προοπτική.

Ο Αντρέας Δούμας είναι ένας γνήσιος Παλαιο-Φαληριώτης με πολυεπίπεδη και πολύχρονη εμπειρία στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με όραμα για ένα δήμο σύγχρονο και Ευρωπαϊκό και δεν θα μπορούσε να λείψει από το να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο. Όλοι εμείς που κληθήκαμε να τον στηρίξουμε ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον αγώνα του γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες του για ανασυγκρότηση, αναβάθμιση και προοπτική του Δήμου μας.

Καταθέτω λοιπόν στη κρίση σας την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τη θέση του δημοτικού συμβούλου με τον Ανδρέα Δούμα και τη δημοτική του παράταξη “Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο» και ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με υποστηρίξετε σε έναν αγώνα με την ακλόνητη πεποίθηση ότι Όλοι Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα Παλαιό Φάληρο αντάξιο της ιστορίας του και των ανθρώπων του.