Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

Ρωτώντας ποιο θα ήταν το πρώτο τους μέλημα αν γίνονταν δήμαρχοι για μια μέρα, ο Θανάσης Πλάτανος είπε πως την Αμφιθέα σπάνια την προσέχουν: «Τόσα χρόνια μένω εδώ κι έχω μάθει απέξω κι ανακατωτά το στιχάκι «Αμφιθέα καημένη και παραπονεμένη»...

Παραμελημένη Αμφιθέα, ανάποδη οδήγηση, αύξηση λαθρομεταναστών, τοξικομανών...
  • 23 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Παράπονα για την Αμφιθέα που είναι παραμελημένη και για τις περιοχές της άνω πόλης που δεν τυγχάνουν της προσοχής που λαμβάνει η παραλιακή ζώνη εξέφρασαν οι Παλαιοφαληριώτες.

Ρωτώντας ποιο θα ήταν το πρώτο τους μέλημα αν γίνονταν δήμαρχοι για μια μέρα, ο Θανάσης Πλάτανος είπε πως την Αμφιθέα σπάνια την προσέχουν: «Τόσα χρόνια μένω εδώ κι έχω μάθει απέξω κι ανακατωτά το στιχάκι «Αμφιθέα καημένη και παραπονεμένη».

Ο Βασίλης Τριλίβας κάνει λόγο για χάος στα πεζοδρόμια, θεωρώντας πολλά επικίνδυνα και κακοφτιαγμένα, άποψη που εκφράζει κι ο Νίκος Αρέστης που προσθέτει ότι δεν έχει δει καμία βελτίωση κι ας μένει στην πόλη από το 1979.

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος παραπονιέται για την δημοτική συγκοινωνία: "Απαράδεκτο να υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο, να μην μπορείς π.χ να κατέβεις μέχρι το Φλοίσβο. Επιπλέον πρέπει να γίνουν πιο καταδεκτικοί και εξυπηρετικοί οι δημοτικοί υπάλληλοι και να καταλάβουν πως χωρίς δημότες δεν θα βρίσκονταν στις θέσεις τους".

Ο Αλέξης Σαλάπας θεωρεί απαραίτητο το πάρκινγκ και πολύ ακριβά τα δημοτικά τέλη «σε σύγκριση π.χ με την γειτονική Καλλιθέα» όπως λέει, ενώ η Ελένη Παπαδοπούλου -που διατηρεί κατάστημα εμπορίου στην πλατεία Ντάβαρη- υπογραμμίζει πως οι γύρω δρόμοι επιδέχονται βελτιώσεων και πως είναι απαραίτητη η δημιουργία πάρκινγκ.

Η κ.Νανά που διατηρεί καθαριστήριο (δεν θέλησε να δώσει το επίθετό της), πρωτοτυπεί λέγοντάς μας πως αν ήταν στο χέρι της θα απαγόρευε στα αυτοκίνητα καθαρισμού να ξεκινούν τη βάρδια τους νωρίς το πρωί σε ώρες αιχμής που τα παιδιά πάνε σχολείο κι οι ενήλικες βιάζονται να πάνε στις δουλειές τους.

Η Μελπομένη Ηλιάδη μας λέει: «Μένω στην Αγίων Αναργύρων. Ανάμεσα στα νοσοκομεία πολλές φορές βλέπω αυτοκινητιστές να κινούνται ανάποδα κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς. Πρέπει επίσης να "κουρεύονται" τα δέντρα, να δούμε το θέμα των λαθρομεταναστών που έχουν αυξηθεί δραματικά, όπως και των τοξικομανών».

Ο Παναγιώτης Σαράντης λέει πως όλοι θυμούνται τον πολίτη λίγο πριν το στήσιμο των καλπών, ενώ την καθαριότητα αναφέρουν ως "νούμερο ένα" ζητούμενο οι Γιώργος Μάρκου, Γιάννα Μαντή, Λεωνίδας Πίντζης, Θανάσης Ηλιάδης, Λάκης Ούστας, Δήμητρα Γεωργιάδη, Μάνος Βουραζέρης, Μάνος Γαρής, Μίνα Άρνη, Κωνσταντίνα Ζέδη, Μαρία Βακιρτζή.

Η Αγγελική Βερβέρη λέει πως θα έριχνε πρόστιμα σε όσους παρκάρουν παράνομα, θα έβαζε φύλακες στα σχολεία , ενώ θεωρεί σωστό ο δήμαρχος κι οι σύμβουλοί του να γυρνούν συχνότερα την πόλη ρωτώντας τους δημότες τα προβλήματά τους.