Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

"Είναι γεγονός ότι κανένας από μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο και τον ρυθμό της ζωής στο Φάληρο, παρά τις όποιες προσπάθειες, και δεν ήταν λίγες, που καταβλήθηκαν μέχρι σήμερα"...

"Μαχητής στο σάλπισμα της Παράταξης και του Ανδρέα Δούμα για ένα καλύτερο Παλαιό Φάληρο"
  • 15 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Στέφανος Γιαμαλής
  • Άρθρα
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Γιαμαλής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στρατεύεται σαν απλός μαχητής στο σάλπισμα της δημοτικής παράταξης "Ολοι μαζι για το Παλαιό Φάληρο" του Ανδρέα Δούμα, υποψηφίου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου."

Σαν παλιός Φαληριώτης ζω και εγώ, μαζί σας, καθημερινά τα προβλήματα και τις αγωνίες της περιοχής μας. Είναι γεγονός ότι κανένας από μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο και τον ρυθμό της ζωής στο Φάληρο, παρά τις όποιες προσπάθειες, και δεν ήταν λίγες, που καταβλήθηκαν μέχρι σήμερα.

Πιστεύω όμως ότι πολλά μπορούν να γίνουν ακόμα για να αναμορφωθεί το επίπεδο ζωής μας. Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται να προχωρήσουμε με απόλυτη γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας με μεθοδικότητα προοπτική και ανιδιοτέλεια κυρίως δε με άμεση συνεργασία με τους δημότες και γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας. Πράγματι αυτό υπόσχεται και το μπορεί η δημοτική παράταξη "Ολοι μαζι για το Παλαιό Φάληρο" του Ανδρέα Δούμα, υποψηφίου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, στο σάλπισμα της οποίας στρατεύομαι και εγώ σαν απλός μαχητής.

Δεσμεύσεις

Και ευελπιστώ ότι με νέες ιδέες από νέους ανθρώπους θα επιφέρουμε μία ρηξικέλευθη αλλαγή στις κρατούσες στον Δήμο συνθήκες για το καλό του τόπου μας. Δεσμευόμαστε:

-Να βελτιώσουμε την καθαριότητα στη πόλη μας,

-Να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας,

-Να στηρίξουμε τη νεολαία μας,

-Να φέρουμε ξανά το αίσθημα της ασφάλειας στους δημότες μας,

-Να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά και την επιχειρηματικότητα,

-Να αναβαθμίσουμε τα σχολεία μας,

-Να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές μας,

-Να αναπλάσουμε τη παραλία μας,

-Να επικοινωνήσουμε με τον δημότη μας.

Με την ελπίδα ότι θα τύχω της τιμητικής προτιμήσεώς σας στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν τυχόν εκλεγώ θα αγωνισθώ από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου με όλες μου τις Δυνάμεις, πάθος και προσήλωση για ένα καλύτερο Φάληρο, που θα αναμορφώσουμε πιασμένοι χέρι-χέρι με τους δημότες μας.

Η ζωή προχωράει με γρήγορους ρυθμούς γι' αυτό δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο Φάληρο μας που μεταβάλλονται ταχύτατα.
Ας αποφασίσουμε τώρα με σύνεση για να μην μετανοήσουμε αύριο.