Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

H αδιαφορία (;) των υπαλλήλων του Δήμου έχει φέρει στα όριά τους κάποιους από τους κατοίκους στην περιοχή της Παναγίτσας.

"Χρόνια ολόκληρα τους ζητάμε να φτιάξουν το διαλυμένο πεζοδρόμιο αλλά...ούτε φωνή, ούτε ακρόαση"
  • 12 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ταχύτερα αντανακλαστικά των υπαλλήλων του Δήμου σχετικά με την εξυπηρέτηση προβλημάτων που εντοπίζουν οι πολίτες, ήταν η απάντηση που πήραμε από αρκετούς Παλαιoφαληριώτες στην ερώτηση που τους απευθύναμε για τα προβλήματα που εντοπίζουν στην πόλη τους.

Ο Νίκος Αλικάρης (ιδ.υπάλληλος) μας έδειξε το χρόνιο ζήτημα που υπάρχει μπροστά στην πρόσοψη της πολυκατοικίας που μένει (Μουσών 55, περιοχή Παναγίτσα), όπου το σπασμένο πεζοδρόμιο απειλεί όσους δεν δώσουν την απαραίτητη προσοχή: «Οι νέοι πες πως δεν έχουν πρόβλημα αλλά με πιο ηλικιωμένους ανθρώπους όταν πέφτει το βράδυ τι γίνεται; Έχουμε καλέσει αμέτρητες φορές το Δήμο τα τέσσερα τελευταία χρόνια, μας λένε διαρκώς ότι θα επιληφθούν του ζητήματος αλλά όσο τους έχετε δει εσείς, άλλο τόσο τους έχω δει κι εγώ. Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, Δανάη Δημητριάδου, έχει απευθυνθεί αμέτρητες φορές στον αριθμό που-υποτίθεται-επιβλέπει τα πεζοδρόμια της πόλης μας μα δεν έχουμε δει ενδιαφέρον».     

Η Κρυσταλλία Μαλλιαρού (συνταξιούχος) λέει πως θα επιθυμούσε ο Δήμος να απασχολούσε περισσότερο προσωπικό ώστε να αντιμετωπίζονται τα «αγκάθια» κι όχι να υπάρχει η λύση των εποχιακών που συνήθως δουλεύουν εντατικότερα σε προεκλογικές περιόδους.

Η Σεσίλια Κουτούζη (εκπαιδευτικός) αναφέρει πως θα επιθυμούσε την ύπαρξη πάρκινγκ κοντά στην περιοχή της Παναγίτσας, η μαθήτρια Νάντια Χατζηϊακώβου συμφωνεί χαρακτηρίζοντας μεγάλο βραχνά τα Ι.Χ που παρκάρουν πάνω στις γωνίες των δρόμων, ενώ ο Στέφανος Φόρος (έμπορος) χαρακτηρίζει πρόβλημα για την πόλη το ποτάμι της Πικροδάφνης.

Η έμπορος Μπορίσλαβα Μίκοβα αναφέρει πως θα ήθελε περισσότερη τουριστική κίνηση ώστε να "αναπνεύσουν" τα μαγαζιά της περιοχής, σε αυτό συμφώνησαν Γιώργος Ηλίας (αστυνομικός), Μάρθα Καλίσα (οικιακά), Θέμης Ράχος (συνταξιούχος).

Ο Στράτος Κωνσταντινίδης (συνταξιούχος) αναφέρει πως τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι μεγάλο πρόβλημα.

«Θα ήταν καλό να γίνει μια αναβάθμιση στην παραλία μας, υπάρχουν στιγμές που φοβάσαι να κατέβεις να κολυμπήσεις, δεν υπάρχει αίσθημα ατομικής ασφάλειας, ούτε νιώθεις σιγουριά ότι τα πράγματα σου θα μείνουν ανέγγιχτα αν μπεις στη θάλασσα», τονίζει η Σοφία Ζήκα (συνταξιούχος).  Ο Μάριος Ολλανδέζος (έμπορος αρωμάτων) συμφωνεί με αυτή την άποψη λέγοντας πως η παρουσία Ρομά το καλοκαίρι στην παραλία έχει γίνει πια ανεξέλεγκτη.    

Η Αργυρώ Καρολόγου (γυμνάστρια) λέει πως αν μπορούσε θα άλλαζε το κυκλοφοριακό δίκτυο στην Παναγίτσα, αφού όπως υπογραμμίζει το να περνάνε από τον ίδιο κόμβο τραμ, φορτηγά, Ι.Χ ελλοχεύει πολλούς κινδύνους.

Η Μαρία Ευσταθοπούλου (συνταξιούχος) παραπονιέται επειδή τα συνεργεία καθαρισμού είχαν να περάσουν μήνες ολόκληρους από την γειτονιά της (οδός Ζαϊμη) και μια επαγγελματίας -που δεν ήθελε να δώσει το όνομά της -κατονομάζει σαν πρόβλημα τα κολωνάκια μπροστά από τα μαγαζιά στην Αχιλλέως που πολύ καιρό τώρα είναι ξεβίδωτα.  

Βιβή Μάστορα και Κώστας Έξαρχος (ιδ.υπάλληλοι) θα ήθελαν καλύτερες σχολικές εγκαταστάσεις για τα παιδιά, ενώ ο Γιώργος Παγαδιώτης (συνταξιούχος) αναφέρει πως θα ήθελε περισσότερα πολιτιστικά δρώμενα.  

Η Γεωργία Χουντάλα (υπάλληλος στο ΣΔΟΕ) λέει πως η κατάσταση με τα περιττώματα των σκυλιών έχει φτάσει πια στο απροχώρητο και μαζί της συμφωνούν Δόμνα Γαρυφάλλου, Γιώργος Αρβανίτης (ιδ.υπάλληλοι).