Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

Για μια ακόμα μέρα οι κάτοικοι της πόλης μας ανέφεραν τι επιδέχεται βελτιώσεων στο Παλαιό Φάληρο...

Καλύτερη επικοινωνία, φυσικό αέριο στην άνω πόλη και...ταχύτερα αντανακλαστικά
  • 05 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Περισσότερες δράσεις και θεάματα, εντατικότερη επικοινωνία του Δήμου με τους πολίτες, εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι κάποιες από τις απαντήσεις που μας έδωσαν οι κάτοικοι της πόλης στην ερώτηση που τους απευθύναμε «τι θα έκανες, αν γινόσουν δήμαρχος για μια μέρα».   

Θα ήθελα να κοιτάξει ο δήμος το θέμα των πεζοδρομίων. Είναι στενά, σε ορισμένες περιοχές κακοφτιαγμένα και δυσκολεύουν την κυκλοφορία ηλικιωμένων, γονιών με καρότσια. Θα μου άρεσε επίσης ο Δήμος να επικοινωνεί με το δημότη και να τον ενημερώνει για δράσεις και θεάματα", μας είπε η Κατερίνα Σταθοπούλου (εκπαιδευτικός).

Ο Κώστας Κολοκυθάς κι η Πελαγία Τσουκράνη (συνταξιούχοι) αναφέρουν την ανάγκη να μπει φυσικό αέριο στους δρόμους από Θεοκλήτου έως Πυθαγόρα στην άνω πόλη, λέγοντας πως σε αυτό το θέμα αισθάνονται παραμελημένοι, σε σύγκριση με το κεντρικό Φάληρο.

Η Μαρία Αστροπεκάκη, παρότι δεν είναι δημότης Φαλήρου, αναφέρει πως ο δήμαρχος που θα προκύψει καλό θα ήταν ν’ ακολουθήσει την πεπατημένη Χατζηδάκη, «άνθρωπος  που άφησε καλό όνομα και στους γειτονικούς δήμους λόγω της αγάπης για την πόλη του».

Ο Δημήτρης Γαλάνης (συνταξιούχος) αναφέρει πως οι δημοτικοί υπάλληλοι θα έπρεπε να είχαν ταχύτερα αντανακλαστικά: «Τις προάλλες είχε σπάσει ένας αγωγός νερού στην οδό Σολωμού και παρότι επικοινωνήσαμε αναφέροντας τη ζημιά το πεζοδρόμιο για ώρες είχε μετατραπεί σε λίμνη χωρίς κανείς να έχει εμφανιστεί».

Ο Γιώργος Οντριάς (στρατιωτικός) αναφέρει ως μεγάλη πληγή της πόλης την απουσία αγοράς, λέγοντας πως κανονικά τα τέσσερα πρώτα στενά της Αγίου Αλεξάνδρου θα έπρεπε να πεζοδρομηθούν. Κάτι ανάλογο αναφέρει και ο Τάσος Γεωργίου (δημ.υπάλληλος) που τονίζει πως θα έφτιαχνε δημοτικό πάρκινγκ, ο Γιάννης Νικολακόπουλος (συνταξιούχος) προσθέτει πως το ιδεατό θα ήταν αν ήταν υπόγειο σαν της Νέας Σμύρνης.

Ο Κώστας Βιτοράτος (ξενοδοχοϋπάλληλος) θεωρεί πως στο Παλαιό Φάληρο τα προβλήματα είναι απειροελάχιστα συγκριτικά με άλλους δήμους, άποψη που βρίσκει σύμφωνους τους: Ειρήνη Ιωαννίδου (κομμώτρια), Χαρά Σάκκουλα (οικιακά), Φάνη Γάκη (ιδ.υπάλληλο), Θωμά Βρέλη (ιδ.υπάλληλο), Κική Καπίρη (συνταξιούχο), Κώστα Χιονά (ιδ.υπάλληλο).

«Θα πρόσεχα εξίσου και τις περιοχές εκτός του κεντρικού Φαλήρου» λέει ο Χριστίνα Μπορμπιλή (οικιακά) και δίπλα της συμφωνούν οι Μαρία Χιώτη (συνταξιούχος), Έφη Κρέσου (οικιακά), Μαρία Χατζηνικολάου (οικιακά), Φώφη Σαρρή (συνταξιούχος), Φωτεινή Φραγκιαδάκη (λογίστρια).