Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

Οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου απάντησαν στις ερωτήσεις που τους κάναμε, αναφορικά με το πως βλέπουν τη ζωή τους στην πόλη και τι θα ήθελαν να γίνει ώστε αυτή να βελτιωθεί.

Παρκάρισμα,πράσινο,αστυνόμευση απασχολούν τους κατοίκους του Π.Φαλήρου
  • 02 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Παρότι πολλοί Παλαιοφαληριώτες θεωρούν ικανοποιητικές τις συνθήκες διαβίωσης στην πόλη τους, υπάρχουν κάμποσοι που αποτελούν θιασώτες του ρητού «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Αν και αναγνωρίζουν πως ο Δήμος είναι σε καλύτερη μοίρα συγκριτικά με άλλους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, θεωρούν πως μπορούν να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα κάνουν ακόμα ομορφότερη την καθημερινότητά τους.

Η Ελένη Κούρτη (δημ.υπάλληλος) πιστεύει πως το Π.Φάληρο είναι πυκνοκατοικημένο κι ως εκ τούτου το παρκάρισμα σε ώρες αιχμής αποτελεί δύσκολο εγχείρημα.

«Το να βλέπεις καθημερινά την Λεωφόρο Αμφιθέας να γεμίζει διπλοπαρκαρισμένα Ι.Χ πάνω σα πεζοδρόμια είναι τραγικό», λέει η Βίκυ Ασλανίδη (οικιακά).

Όσον αφορά στο παρκάρισμα και τη δυσκολία να βρεις κενή θέση συμφώνησαν η Νίκη Παναγοπούλου (οικιακά), ο Γιάννης Χατζάρας (οπτικός) κι ο Γιώργος Νάκος (ιδ. υπάλληλος).

Ο Σπύρος Μπούρκαλης (ιδ.υπάλληλος) βρίσκει τους δρόμους γύρω από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες στενούς, ίδια άποψη εκφράζει κι ο Κώστας Κουρεμένος (ιδ.υπάλληλος), με τον πρώτο να προσθέτει πως θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση.

Ο Γιώτης Λάμπρος (κρεοπώλης) αποδίδει τα εύσημα στον Διονύση Χατζηδάκη αφού θεωρεί πως η πόλη συμμορφώθηκε επί δημαρχίας του, άποψη που βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Κοντό (συνταξιούχο).

Ο Γιάννης Κούρτης (συνταξιούχος) πιστεύει πως θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα πράγματα για μια πιο πράσινη πόλη, κάτι με το οποίο συμφωνεί ο Δημήτρης Παναγιωταράκος (συνταξιούχος), ο Κώστας Λυχναράς (συνταξιούχος) και η Κατερίνα Μπρέμπη (νηπιαγωγός).  

Στέλλα Διαμαντούλη (ιδ.υπάλληλος), Θωμάς Λάσκος (ιδ.υπάλληλος) και Αλεξάνδρα Σαββουλίδου (security) λένε πως το Παλαιό Φάληρο είναι όμορφη πόλη για να ζεις και δεν υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα κακοτεχνιών άξια αναφοράς, αν κι ο δεύτερος λέει πως καμιά φορά αγανακτεί όταν αργεί να βρει θέση πάρκινγκ.

Ο Βασιλική Μπαρμπάκη (ιδ.υπάλληλος) ανέφερε την δυσφορία της για το ότι τα εγγόνια της πολλές φορές βρίσκονται να παίζουν δίπλα σε αδέσποτα στις παιδικές χαρές της πόλης, ενώ η Μαρία Σταματιάδου (ιδ. Υπάλληλος) υπογραμμίζει πως θα μπορούσε να υπάρχει μέριμνα για καθαριότητα του ποταμιού (Αμφιθέας και Αγίας Βαρβάρας). Τέλος ο φοιτητής Γιώργος Καστράς τονίζει ότι θα ήθελε περισσότερους χώρους άθλησης.