Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου των κυριών του Συλλόγου, είναι, μέσα από τις ποικίλες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιούν κάθε φορά, να προσφέρουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όχι μόνο τρόφιμα, αλλά και φάρμακα ή, ακόμη σ' ότι έχει σχέση με την ένδυση...

Κυριακάτικο bazaar βιβλίου από το Σύλλογο γυναικών με την Παράταξή μας να δίνει το παρών
  • 22 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η Παράταξη "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο" έδωσε δυναμικό παρών στο κυριακάτικο (21.4.2019) πασχαλινό bazaar βιβλίου του πολιτιστικού - εξωραϊστικού συλλόγου γυναικών Παλαιού Φαλήρου, "ΑΘΗΝΑ".

Σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου των κυριών του Συλλόγου, είναι, μέσα από τις ποικίλες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιούν κάθε φορά, να προσφέρουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όχι μόνο τρόφιμα, αλλά και φάρμακα ή, ακόμη σ' ότι έχει σχέση με την ένδυση, την υπόδηση, τις ιατρικές εξετάσεις που μπορεί να χρειάζεται κάποια συμπολίτισσά τους και πολλά άλλα ακόμη, μεταξύ των οποίων, βέβαια, και η μεγάλη συνεισφορά τους σε περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί κατά καιρούς από σεισμούς, πυρκαγιές και άλλες φυσικές καταστροφές.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, πραγματοποίησαν bazaar μεταχειρισμένου βιβλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Σολωμού, όπου υποδέχθηκαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους, προσφέροντάς τους καφέ ή, τσάϊ και διαφορες υπέροχες νηστίσιμες λιχουδιές, δημιουργίες των κυριών του Συλλόγου.

Από την Παράταξη πλην του Ανδρέα Δούμα έδωσαν το παρών οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Φανή Χατζηγιάννη, Κώστας Τεντόμας, Νικολέτα Μπίτσικα, Λεωνίδας Κόττης, Κώστας Καρυανός.