Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Το πάρκινγκ και η καθαριότητα ήταν οι τομείς στους οποίους οι περαστικοί προέτρεπαν τον Ανδρέα Δούμα και τα στελέχη του να δώσουν λύσεις....

Εντυποδιανομή της Παράταξης "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" στην Αγίου Αλεξάνδρου
  • 22 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Εντυποδιανομή στον εμπορικό δρόμο της Αγίου Αλεξάνδρου είχε σήμερα το πρόγραμμα της Παράταξης "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο".

Ο διεκδικητής της δημαρχίας, Ανδρέας Δούμας, συνοδευόταν από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, Λίλη Χαραλάμπους, Νικολέτα Μπίτσικα, Νάνσυ Ασημάκη, Φανή Χατζηγιάννη, Μαρία Ψωμιάδου, Στέλλα Καραχάλιου, Νίκο Μιχαλόπουλο, Ακη Κοκκίδη, Γιώργο Χατζηγεωργίου, Νίκο Αξίσα, Ιωάννη Παπάζογλου και Γιώργο Αρβανιτάκη.

Τα μέλη της Παράταξης βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν με περαστικούς και επαγγελματίες, με το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου να συστήνει προσοχή στα θέματα καθαριότητας και πάρκινγκ, ειδικά ο δεύτερος τομέας αποτελεί μεγάλο "αγκάθι"-όπως λένε οι μαγαζάτορες- μιας και αναγκάζονται εδώ και καιρό να έχουν μειωμένους τζίρους αφού οι πολίτες προτιμούν τα εμπορικά κέντρα στα οποία το παρκάρισμα του Ι.Χ τους δεν τους προκαλεί...πονοκέφαλο και δυσφορία.