Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Ο Ανδρέας Δούμας για το καλό της πόλης καλεί όλους τους συνυποψηφίους του σε ανοιχτό , δημόσιο διάλογο με θέμα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Εγγυητής ΕΝΟΤΗΤΑΣ ο Ανδρέας Δούμας κάλεσε σε διάλογο τις άλλες παρατάξεις για το καλό της πόλης
  • 19 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
  • Εκδηλώσεις Παράταξης
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο Ανδρέας Δούμας εκτός από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξής του την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, «άνοιξε» με λαμπρό τρόπο κι υπό το έντονο χειροκρότημα 700 παρευρισκομένων μια νέα εποχή, την εποχή των συνεργασιών για το "κοινό καλό" της τοπικής κοινωνίας, καλώντας σε διάλογο τους συνυποψηφίους δημάρχους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητά του ο Ανδρέας Δούμας υπογράμμισε πως επιδίωξη εκείνου και των στελεχών του είναι συνεργασία των παρατάξεων με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των συνοικιών του Δήμου «για να διώξουμε από το Φάληρο την λογική του …πολιτικού μεροκάματου, για να μην μπουν κάποιοι στον πειρασμό, να παζαρέψουν έμμισθες θέσεις, για να συμμετέχουν σε μια σαθρή πλειοψηφία», όπως τόνισε.

Ο επικεφαλής του «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο» ξέροντας πως την επομένη των εκλογών ουδείς θα έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής πρότεινε οι 10 παρατάξεις να αρχίσουν ανοιχτό, δημόσιο διάλογο, στους τομείς  Παιδείας, Υγείας, Αθλητισμού,  Ασφάλειας.

Στόχος να παρουσιαστεί στους δημότες του Παλαιού Φαλήρου, ένα μίνιμουμ κοινό πρόγραμμα και να εγγυηθούν όσοι διεκδικούν τη δημαρχία την υλοποίηση του,  στηρίζοντας στους τομείς αυτούς το νέο δήμαρχο, ανεξάρτητα από τον συσχετισμό δυνάμεων και εδρών.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο τις επιστολές που έστειλε ο Ανδρέας Δούμας σε κάθε συνυποψήφιο και Παράταξη ενόψει των εκλογών του Μαϊου.